Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Master of Wine Symposium θα διεξαχθεί στη Γερμανία το 2023

Το 10ο διεθνές Master of Wine Symposium θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία το 2023, μετά την ακύρωση της εκδήλωσης στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, η οποία είχε προγραμματιστεί για το επόμενο έτος.

Ανοιχτό για όλους για παρακολούθηση, το συμπόσιο θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2023 και θα φιλοξενηθεί από το Deutsches Weininstitut (DWI), την πόλη του Βισμπάντεν και το ομοσπονδιακό κρατίδιο της Έσσης.

Το DWI θα συνεργαστεί με τις 13 αμπελουργικές περιοχές και το Verband Deutscher Prädikatsweingüter (VDP) για να καλωσορίσει επισκέπτες στη χώρα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών.

Η Monika Reule, διευθύνουσα σύμβουλος του DWI, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους διεθνείς καλεσμένους του IMW στη Γερμανία και τους παρουσιάζουμε τον μοναδικό χαρακτήρα, την ποιότητα και την ποικιλία των γερμανικών κρασιών, καθώς έτσι αναδεικνύεται και η ομορφιά των αμπελουργικών περιοχών της χώρας».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι: «Οι επισκέπτες θα ζήσουν τα θεαματικά terroirs και τα τουριστικά σημεία της Γερμανίας και θα παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι τη δυναμική πρόοδο στην οινοποιία της Γερμανίας, η οποία καθιστά τη χώρα μας μία από τις πιο προηγμένες».

Οι 10 Masters of Wine που ζουν στη Γερμανία υποστήριξαν την προσφορά για την εκδήλωση του 2023 και θα ξεκινήσει μια ευρύτερη βασική ομάδα MW, με επικεφαλής τον Caro Maurer MW, για να βοηθήσει να γίνει το συμπόσιο της εκδήλωσης παγκόσμιας κλάσης.

Το συμπόσιο του IMW πραγματοποιείται συνήθως κάθε τέσσερα χρόνια, με το προηγούμενο να έχει πραγματοποιηθεί στην Ισπανία το 2018. Ωστόσο, το συμπόσιο του 2022, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, έπρεπε να αναβληθεί λόγω της πανδημίας.

Ο Neil Hadley, πρόεδρος του IMW, είπε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος, που επικρότησα αυτή τη φανταστική επιλογή Ευρωπαίου οικοδεσπότη για το επόμενο συμπόσιο του IMW. Πιστεύω απόλυτα ότι αυτό το πιο σεβαστό οινικό έθνος, με όλη του την ιστορία και τα υπέροχα εκλεκτά κρασιά του, θα είναι η τέλεια τοποθεσία για ένα συμπόσιο παγκόσμιας κλάσης, που θα εξετάζει τα κύρια ζητήματα και τις τάσεις του παγκόσμιου εμπορίου κρασιού το 2023».

 

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον αμπελοοινικό τομέα που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κλιματική κρίση και την τις μεταβαλλόμενες τάσεις των καταναλωτών πραγματοποιήθηκε στις...

REPORTS

Το ιστορικό Hôtel de Paris Monte-Carlo του Μονακό για να γιορτάσει την 150ή επέτειο λειτουργίας του λανσάρει ένα κονιάκ από σπάνιες σοδειές σταφυλιών και...

REPORTS

Το οικογενειακό οινοποιείο από την περιοχή Penedès της Ισπανίας, το ξακουστό Familia Torres ξαναπήρε την πρώτη θέση στην λίστα με το «Πιο Θαυμαστό Σήμα...

REPORTS

Με κρασιά της δεύτερης εσοδείας τοποθετείται ήδη στην αγορά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Πάρου, μετά την αναβίωσή του.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

REPORTS

To Οινοποιείο Ιδαία με χαρά παρουσιάζει τις νέες ετικέτες των «ΙΔΑΙΑ CLASSICS» ενός λευκού και ενός ερυθρού, που αποτελούν την κλασική σειρά κρασιών του...

REPORTS

Το οικογενειακό οινοποιείο από την περιοχή Penedès της Ισπανίας, το ξακουστό Familia Torres ξαναπήρε την πρώτη θέση στην λίστα με το «Πιο Θαυμαστό Σήμα...

REPORTS

Οι λάτρεις του κρασιού της Βουργουνδίας μπορεί να έχουν περισσότερες επιλογές, αφού οι δύο τελευταίες σοδειές βοήθησαν στην αναπλήρωση των αποθεμάτων στα κελάρια των...