Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στις 30 Μαΐου η έκθεση αποκλειστικά για φυσικούς οίνους «ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA»

Το ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA, η μοναδική έκθεση που ασχολείται αποκλειστικά με φυσικά κρασιά, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για ένα pop-up event την Πέμπτη 30 Μαΐου στο αίθριο του Beetroot Studio με τη συνεργασία του Poster Restaurant.

Την Πέμπτη το απόγευμα, 7 οινοποιεία θα φέρουν τα κρασιά τους στο διατηρητέο μνημείο της οδού Πάικου, Χάνι Ισμαήλ Πασά όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το εύρος και την δυναμική του ελληνικού φυσικού κρασιού και έπειτα να δοκιμάσετε bar snacks από το αγαπημένο μας Poster.

Για τα κρασιά στα ποτήρια μας θα φροντίσουν το Κτήμα Σεϊτανίδη από την Καβάλα, Κτήμα Οινογένεσις από την Δράμα, Οικογένεια Βαϊμάκη από τα Ιωάννινα, WineLab από την Ηλεία, Κτήμα Κοντοζήση από την Καρδίτσα, Κτήμα Νικολού και The Knack Project από την Αττική, ενώ για τα συνοδευτικά στο πιάτο μας ο Βασίλης Χαμάμ.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους δημιουργούς και τα κρασιά τους και να πάρετε μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στην 3η ετήσια διοργάνωση του ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA τον Νοέμβριο 2024 στο Ωδείο Αθηνών!

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στη σύναψη μιας προκαταρκτικής εμπορικής συμφωνία με τις ΗΠΑ προσβλέπει η Κομισιόν, η οποία θα της επιτρέψει να διατηρήσει τον δασμολογικό συντελεστή 10% μετά...

REPORTS

Η Οινοποιία Μαλαματίνα συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της στις διεθνείς αγορές, προβάλλοντας δυναμικά τα ελληνικά κρασιά στον παγκόσμιο οινικό χάρτη, με δύο σημαντικές...

REPORTS

Η Βουργουνδία γιορτάζει τη δέκατη επέτειο από την καταχώριση των «Climats» της στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO, ένας όρος που δεν αναφέρεται στον καιρό,...

REPORTS

Το Οινοποιείο Ακριώτου στις Πλαταιές Βοιωτίας είναι πλέον επισκέψιμο καθημερινά και προσκαλεί τους φίλους του κρασιού για μια αυθεντική εμπειρία οινογνωσίας, στον τόπο όπου...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Tην έντονη ανησυχία του για την κατάσταση του εγχώριου αμπελοοινικού τομέα, οποίος βρίσκεται εν μέσω μιας «ταραχώδους» συγκυρίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο εξέφρασε...

REPORTS

Με έντονα αρώματα από Μοσχάτο Σάμου που συνταιριάζουν απολαυστικά με τις παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις του Αιγαίου ολοκληρώθηκε το 5ο Lesvos Food Fest, που πραγματοποιήθηκε...

REPORTS

Ο πορτογαλικός αμπελοοινικός τομέας αντιμετωπίζει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της πρόσφατης ιστορίας του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εθνική Ένωση Εμπόρων...

REPORTS

Για δεκαετίες, η απόκτηση ενός αμπελώνα στη Γαλλία δεν ήταν απλώς μια επένδυση· ήταν ένα όνειρο, μια δήλωση ζωής, ένας τρόπος να αποκτήσει κανείς...