Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Συνεργασία Οινοποιίας Ψαρούλη με Aegean Airlines για πρώθηση οίνου

Η Οινοποιία Ψαρούλη, μια από τις πλέον καταξιωμένες οικογενειακές επιχειρήσεις στο τομέα της παραγωγής ποιοτικού οίνου στην Ελλάδα, ανακοινώνει με χαρά τη στρατηγική συνεργασία της με την Aegean Airlines, την κορυφαία ελληνική αεροπορική εταιρεία, για την προώθηση του ελληνικού κρασιού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην προβολή και διάδοση των εξαιρετικών ελληνικών κρασιών, προσφέροντας στους επιβάτες της Aegean Airlines την ευκαιρία να απολαύσουν τους μοναδικούς οίνους της Οινοποιίας Ψαρούλη κατά τη διάρκεια των πτήσεών τους. Τα κρασία που θα διατίθενται έχουν επιλεγεί με προσοχή, ώστε να αναδεικνύουν την ελληνική τέχνη και τη μοναδικότητα των τοπικών σταφυλιών. Με αυτή τη συμφωνία, η Οινοποιία Ψαρούλη ενισχύει τη διεθνή παρουσία της, ενώ παράλληλα η Aegean Airlines επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη εμπειρία, προβάλλοντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας.

“Η Οινοποιία Ψαρούλη είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με την Aegean Airlines για να προωθήσει τον ελληνικό οίνο και να φέρει τη γεύση της Μεσσηνίας σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Οινοποιίας Ψαρούλη, Κωνσταντίνος Ψαρούλης. “Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτό το ταξίδι γεύσεων, προσφέροντας στους επιβάτες μια γεύση από τη Μεσσηνία και τις μοναδικές μας ποικιλίες. Η συνεργασία αυτή δεν αφορά μόνο την προώθηση του προϊόντος μας, αλλά και την ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της γαστρονομίας και του κρασιού.”

Αυτή η συνεργασία ενισχύει την παρουσία των ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας στις διεθνείς αγορές, ενώ παράλληλα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία που συνδέεται με τις ρίζες της Μεσσηνίας και την παράδοση της Ελλάδας.

Αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στον τουριστικό τομέα, προσελκύοντας περισσότερους διεθνείς επισκέπτες στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και την απαράμιλλη αξία του ελληνικού κρασιού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η φετινή οινική χρονιά στην Καλιφόρνια δεν κρίνεται από τον καιρό, αυτός στάθηκε σύμμαχος. Κρίνεται από την οικονομία, τις συνήθειες κατανάλωσης και τις αποφάσεις...

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος Ενημέρωσης της ΕΘΕΑΣ για την “Υπεύθυνη Κατανάλωση Οίνου και το Καθεστώς Ένωσης των Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ)”, με διακριτικό...