Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Συλλεκτικές φιάλες Βιδιανό, 4 διαφορετικές εσοδείες σε ξύλινη κασετίνα

Μια ξύλινη κασετίνα με 4 φιάλες «Δάφνιος λευκός», μονοποικιλιακό κρασί από Βιδιανό δεξαμενής, κυκλοφόρησε από το Οινοποιείο Δουλουφάκης στις αρχές Δεκεμβρίου 2020.

Κάθε φιάλη είναι διαφορετική χρονιά, δηλαδή Βιδιανό εσοδειών 2016, 2017, 2018 και 2019.

Είναι μια μικρή κάθετη γευσιγνωσία της ποικιλίας και θα ήταν ιδανικό να ανοιχτούν  και οι 4 φιάλες μαζί.  

Η σύγκριση των 4 εσοδειών, το πώς έχει εξελιχθεί η ποικιλία και ποια χαρακτηριστικά έχουν οι παλιές χρονιές σε σχέση με τις νεότερες, είναι πολύ ενδιαφέρον.

Μπορεί να συνοδεύσει πολύ ωραία ένα τραπέζι με φίλους, όταν το επιτρέψουν φυσικά οι συνθήκες.

Είναι και ένα πολύ καλό δώρο, γιατί εκτός από το 2019 που είναι η τρέχουσα εσοδεία, οι άλλες χρονιές έχουν φύγει από την αγορά, είναι δύσκολο  να τις βρει ο οινόφιλος και ειδικά μαζεμένες.

Πως είχαμε αυτή την ιδέα. Στο οινοποιείο ανοίγαμε παλαιότερες φιάλες για εμάς και τους φίλους μας και βλέπαμε  ότι, το βιδιανό με την παλαίωση  έχει πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.   Έτσι πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε να κρατάμε  τις εσοδείες αυτές στη κάβα μας,  για μια  κασετίνα όπως αυτή, που θα μας έδινε την δυνατότητα να μοιραστούμε και να προσφέρουμε την  ιδια εμπειρία στους οινόφιλους.

Τα κρασιά αυτά τα έχουμε κρατήσει  στην κάβα μας σε ιδανικές συνθήκες φύλαξης με την διάθεση να προσφέρουν χαρά και απόλαυση σε εκείνους που θα τα επιλέξουν.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τη διαχρονική αξία του μοσχάτου, εκφρασμένη στα μοναδικά κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου, ανέδειξε για μια ακόμη φορά ο μεγαλύτερος και πιο αξιόπιστος διαγωνισμός οίνου...

REPORTS

Την Πέμπτη 9 Μαίου 2024 Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Σαντορίνης ΑΜΚΕ, μία νέο-ιδρυθείσα εταιρία Αστική μη Κερδοσκοπική, πραγματοποίησε την πρώτη της Γενική Συνέλευση στη Σαντορίνη,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η γαλλική έκθεση Vinitech-Sifel ανοίγει και πάλι τις πόρτες της και σας περιμένει στο εκθεσιακό κέντρο του Μπορντώ, από τις 26 έως τις 28...

REPORTS

Η Diageo, κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα, αποκαλύπτει τις πέντε γεύσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το καλοκαίρι - Umami,...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στην πρώτη εκκαθάριση της ενίσχυσης για την «Διατήρηση αμπελοκομικής πρακτικής στον αμπελώνα Ν. Θήρας» με 163.400,07 ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

REPORTS

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του αμπελουργικού τομέα πρέπει να συμφωνούν με τον αντίστοιχο σχεδιασμό της εμπορίας και μάλιστα να προπορεύονται λαμβάνοντας υπόψη τις...

REPORTS

Για τις διαρθρωτικές αδυναμίες του αμπελουργικού κλάδου μην τα ρίχνουμε όλα στον καιρό λέει ο Μανόλης Σταυρακάκης Ομότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ο...

REPORTS

Στην οικονομική θεωρία, Νεκρό Σημείο (break point) ή σημείο ισορροπίας είναι το σημείο όπου τα έσοδα είναι ίσα με έξοδα δηλαδή δεν υπάρχουν ούτε...