Connect with us

Αναζήτηση

Χωρίς κατηγορία

Στον οίκο Christie’s ο Adam Bilbey επικεφαλής οίνου και ποτών

Ο οίκος Christie’s ανακοίνωσε ότι ο Adam Bilbey διορίστηκε παγκόσμιος επικεφαλής του Τμήματος Οίνου και Αλκοολούχων ποτών, με έδρα το Χονγκ Κονγκ.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Ο Bilbey θα επιβλέπει και θα καινοτομεί στρατηγικές πρωτοβουλίες της κατηγορίας και θα καθοδηγήσει τις παγκόσμιες ομάδες ειδικών κρασιού της Christie για να κερδίσουν αποστολές, να αυξήσουν τις πωλήσεις, να αυξήσουν την απόκτηση πελατών και τη δέσμευση για ζωντανές και διαδικτυακές δημοπρασίες και ιδιωτικές πωλήσεις, με στόχο την ενίσχυση της θέσης της Christie’s στην αγορά και την επέκταση την οινική επιχείρηση παγκοσμίως.

Ο Francis Belin, πρόεδρος της Christie’s Asia Pacific, σχολίασε: «Ο διορισμός του Adam Bilbey και η έδρα του στο Χονγκ Κονγκ, όχι μόνο αποδεικνύει τη συνεχιζόμενη επένδυσή μας σε ομάδες, αλλά αντικατοπτρίζει επίσης τη δέσμευσή μας στην Ασία και την εμπιστοσύνη μας στην περιοχή, όπου μάρτυρας μιας ταχέως αυξανόμενης πελατειακής βάσης και της όρεξης για εκλεκτά και σπάνια κρασιά, καθώς και ένας αυξανόμενος αριθμός συλλεκτών στο εξωτερικό που συνέρχονται εδώ για να πουλήσουν και να αποκτήσουν οινικούς θησαυρούς.

«Ο Adam διαθέτει πλούσια εμπειρία και βαθιά γνώση του κλάδου με παγκόσμια προοπτική, κάτι που θα βοηθήσει περαιτέρω το τμήμα να προσαρμοστεί στη δυναμική αγορά. Αναμένουμε με χαρά την άφιξη του Adam στην Christie’s Asia και τη συμβολή του στην παγκόσμια οινική μας επιχείρηση το 2022 και μετά».

Πριν από την ένταξή του στον Christie’s, ο Bilbey ήταν επικεφαλής του Wine and Spirits στον οίκο Sotheby’s Asia από το 2015. Οργάνωσε πωλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Transcendent Wines (συνολικές πωλήσεις άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων), The Philanthropist’s Cellar (σύνολο πωλήσεων πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια), Wines from the Cellar of Joseph Lau Part I & Part II (συνολικές πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ) και παρουσίασε τη μεγαλύτερη πώληση αλκοολούχων ποτών μεμονωμένου ιδιοκτήτη με την The Ultimate Whisky Collection.

Μιλώντας για τη νέα του θέση, ο Bilbey είπε: «Με μεγάλο ενθουσιασμό εντάσσομαι στον Christie’s και ειδικότερα στο φανταστικό Τμήμα Οίνου και Αλκοολούχων ποτών που είναι βουτηγμένο σε τέτοια ιστορία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τις παγκόσμιες ομάδες ειδικών κρασιού για να φέρουμε στην αγορά τις μεγαλύτερες συλλογές κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο και να τις παρουσιάσουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Παρακολούθησα με θαυμασμό τη σπουδαία δουλειά που έχουν κάνει ο Francis Belin και η ομάδα της Ασίας τον τελευταίο καιρό και ανυπομονώ να συνεισφέρω στη συνεχή επιτυχία τους.

Ο Adam έχει επίσης εμπειρία στην Ευρώπη και την Ασία από τη θητεία του στην Berry Bros. & Rudd (BB&R) στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Χονγκ Κονγκ και την Ιαπωνία. Μετακόμισε στο Χονγκ Κονγκ με την BB&R το 2010 ως Διευθυντής Πωλήσεων και προχώρησε στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων το 2013. Ο Άνταμ είναι επίσης άψογος δημοπράτης.

 

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Έντονο άρωμα, πλούσιες τανίνες και «σώμα», φρουτώδης χαρακτήρας, ισορροπία στοιχείων, χρώμα, υφή και υψηλό επίπεδο, είναι τα στοιχεία που αναδεικνύονται, ίσως για πρώτη φορά...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η... "ροζέ" εκδήλωση γευσιγνωσίας «Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza» επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο στις 29/05/2022.

REPORTS

Ανοίγει και πάλι τις εμβληματικές του θύρες για το κοινό, το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου από τις 20 Μαϊου 2022.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεξήχθη η τελετή αποφοίτησης τίτλων και υποτροφιών του WSPC, ύστερα από περίοδο αναμονής 4 ετών.

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.