Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Λεμεσό της Κύπρου κάνει την επόμενη στάση το Peloponnese Wine Festival

Η ανάδειξη του πελοποννησιακού αμπελώνα και του
σπουδαίου οίνου του θα γίνει την Παρασκευή 8 Απριλίου,
στην Κύπρο

Περισσότερα από 25 οινοποιεία που εδρεύουν στην Πελοπόννησο θα
παρευρεθούν στηn αίθουσα Ceronia Hall του Carob Mill Restaurants με τις
πόρτες ανοιχτές στο επαγγελματικό, αλλά και στο ερασιτεχνικό κοινό. Μικροί
και μεγάλοι παραγωγοί θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους στην
καθιερωμένη ετήσια έκθεση. Η ποικιλία κρασιών από γηγενείς και διεθνείς
ποικιλίες που παράγονται στον μεγαλύτερο αμπελώνα της Ελλάδας
προέρχεται από όλες τις σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές της
Πελοποννήσου, συνδέοντας τη Νεμέα με τη Μαντινεία και τη Πάτρα όπως και
την Μονεμβασιά με την Καλαμάτα και την Ηλία. Πάνω από 200 διαφορετικά
κρασιά θα είναι διαθέσιμα για γευστική δοκιμή και οι άνθρωποι πίσω από τις
ετικέτες για να συζητήσετε μαζί τους.

Για μία ακόμα φορά οι επισκέπτες του Peloponnese Wine Festival θα έχουν τη
δυνατότητα να κρατήσουν online σημειώσεις των κρασιών που δοκιμάζουν
μέσα από την πλατφόρμα my.wine.gr στην οποία θα είναι περασμένοι
ηλεκτρονικά όλοι οι παραγωγοί και τα κρασιά της εκδήλωσης. Οι
παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν εύκολα τις
σημειώσεις τους, να βαθμολογούν και να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους
κρασιά.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή τόσο σε επαγγελματίες όσο και οινόφιλους
Δύο χρονικές περίοδοι: 11:00 – 15:00 & 16:30 – 20:30
ο Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες της σε δύο χρονικές
περιόδους. Η πρώτη αφορά το ωράριο ανάμεσα στις 11:00 – 15:00 και η
δεύτερη ανάμεσα στις 16:30 – 20:30.

Κλείστε το εισιτήριο σας https://www.viva.gr/tickets/festival/peloponnese-wine-festivalcyprus-2022

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η Αυστραλία υφίσταται μια σημαντική μεταμόρφωση της οινοβιομηχανίας της, απομακρυνόμενη από τις προκλήσεις του παρελθόντος και εστιάζοντας σε νέες αγορές. Ιστορικά συνδεδεμένη με κρασιά...

REPORTS

Η διεθνής εμπορική έκθεση Prowein δημοσίευσε την επιχειρηματική της έκθεση για το 2025, επισημαίνοντας τις οικονομικές προκλήσεις και τη μεταβαλλόμενη καταναλωτική συμπεριφορά ως τα...

REPORTS

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε από το επιστημονικό περιοδικό OENO One εξετάζει πώς η ωριμότητα των σταφυλιών και ο χρόνος συγκομιδής επηρεάζουν τη χημική...

REPORTS

Σε μια μελέτη που γεφυρώνει τους κόσμους της επαγγελματικής κριτικής κρασιού και της κοινής γνώμης, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Cambridge παρείχαν μια συναρπαστική...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Επιβεβαιώνονται από την πλευρά του πωλητή οι πληροφορίες που θέλουν την εξαγορά του Κτήματος Σεμέλη, ιδιοκτησίας του Μιχάλη Σάλλα (Lyktos Group), από τους αδελφούς...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία τεσσάρων χαρισματικών οινοποιείων της Αυστραλίας, μεταξύ των οποίων και το Shaw + Smith της Αδελαΐδας. Ο ταλαντούχος David Le...

REPORTS

Το φυσικό κρασί έχει κερδίσει σημαντική προσοχή τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως μια εναλλακτική λύση που επιδιώκει να αποκαταστήσει την ουσία...

REPORTS

Το Κτήµα της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αµπελουργία και την οινοποίηση από το 1989, µια κοµβική περίοδος που συµπίπτει µε το ξεκίνηµα του αµπελώνα...