Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Θα σωθεί η οινική βιομηχανία της Νάπα από τα νέα μέτρα πυρόσβεσης

Οι νέοι κανονισμοί για την πυρκαγιά που τίθενται σε ισχύ στην Καλιφόρνια ενδέχεται να απαγορεύσουν στα οινοποιεία της Νάπα την ανοικοδόμηση μετά από μια πυρκαγιά.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Τον περασμένο μήνα, το Συμβούλιο Δασών και Πυροσβεστικής ψήφισε ομόφωνα την ψήφιση των Κανονισμών Ελάχιστων Πολιτικών Πυρασφάλειας», ο οποίος είπε ότι σχεδιάστηκε για την εφαρμογή ελάχιστων προτύπων πυρασφάλειας σε ολόκληρη την πολιτεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα έκθεση, οι νέοι κανονισμοί αφορούν το πλάτος των δρόμων για να διασφαλιστεί ότι ένα πυροσβεστικό όχημα μπορεί να στραφεί σε αυτούς (και αφήνει αρκετό χώρο σε ένα πυροσβεστικό όχημα που κατευθύνεται προς τη φωτιά για να περάσει με ασφάλεια τα αυτοκίνητα που φεύγουν από την περιοχή) , αλλά αυτό μπορεί να αποκλείει την κατασκευή αγροτικών λωρίδων μονού τροχιάς που είναι πολύ στενές για να το υποστηρίξουν.

Η οινοποιία μπορεί να είναι μία από τις μοναδικές βιομηχανίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στη χώρα, όπου οι επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν στο τέλος των αγροτικών δρόμων μιας λωρίδας.

Μάλιστα, η έκθεση αναφέρει, ότι η κομητεία της Νάπα εξακολουθεί να επανεξετάζει τους νέους κανονισμούς, έχοντας διαβουλευτεί με άλλες υπηρεσίες, τμήματα της κομητείας και το συμβούλιο δασοκομίας «για να κατανοήσουν καλύτερα το πεδίο εφαρμογής και την εφαρμογή των νέων απαιτήσεων» και ο διευθυντής προγραμματισμού της θα υπέβαλε τις συστάσεις του στις 18 Οκτωβρίου.

Αν και φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει εξαίρεση για τη γεωργία, ένα ζήτημα είναι ότι οι κανονισμοί είναι ανοιχτοί σε ερμηνεία από τις διάφορες κομητείες, πράγμα που σημαίνει ότι διαφορετικοί κανόνες θα μπορούσαν να ισχύουν σε όλη την Καλιφόρνια, ανάλογα με την κομητεία στην οποία βρίσκονται τα οινοποιεία και πώς αυτή η κομητεία ερμηνεύει τους κανόνες.

Ο Chris Howell, συν-γενικός διευθυντής του Cain Vineyard & Winery, που κάηκε από την πυρκαγιά το 2020, που πιστεύεται ότι ήταν η 10η πιο καταστροφική πυρκαγιά που έγινε ποτέ στην Καλιφόρνια, ξέσπασε στην πολιτεία τον περασμένο Σεπτέμβριο προκαλώντας ζημιές αξίας εκατομμυρίων δολαρίων και απώλειες 650 κατοικιών. «Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με το πού και πώς να ανοικοδομήσουμε περιοχές που κινδυνεύουν από πυρκαγιές, δήλωσε ο ίδιος. «Η πρόσβαση είναι ένα βασικό ζήτημα, αλλά όχι το μοναδικό. Πιστεύουμε ότι το μελλοντικό οινοποιείο Cain θα είναι αρκετά κοντά σε έναν δημόσιο δρόμο για να επιτρέψει την ανοικοδόμηση του οινοποιείου μας.»

Ωστόσο, σημείωσε επίσης ότι η απαγόρευση στους κανονισμούς πυρασφάλειας σχετικά με τις στρατηγικές κορυφογραμμές «ισχύει μόνο για νέα κτίρια σε μη ανεπτυγμένες κορυφογραμμές. Η τρέχουσα ερμηνεία μας είναι ότι το οινοποιείο Cain είναι μια δικαιούμενη ανάπτυξη και δεν θα εμποδιζόταν να ανοικοδομηθεί βάσει αυτής της διάταξης.»

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με μεγάλη συμμετοχή οινοποιείων και πληθώρα κρασιών έρχεται η Central Wine Fair 2022, η οποία επιστρέφει σε εορταστική ατμόσφαιρα τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου με...

REPORTS

Μία ανατρεπτική προσπάθεια που λόγω χαρακτήρα προσομοιάζει στην διαδικασία παραγωγής των garage wines βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη την τελευταία τριετία εντός των ορίων της...

REPORTS

Η σειρά Wines from Another World μια μοναδική συλλογή από εννέα κρασιά από εννέα εντυπωσιακές περιοχές κρασιού λάνσαρε το δεύτερο συλλεκτικό κρασί της σειράς...

REPORTS

Η αφρόκρεμα της οινικής κοινότητας αναμένεται να συγκεντρωθεί τον Ιούνιο στο Βισμπάντεν της Γερμανίας, όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο του Masters of Wine Symposium,...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.