Connect with us

Αναζήτηση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παλαιωμένα κρασιά από Γεροβασιλείου, Κυρ-Γιάννη, Σκούρα και Τσέλεπο

Το Save Vintage 2019 συνεχίζει τη δράση του δίνοντας στη δημοσιότητα νέες εξελίξεις με συνεντεύξεις από τέσσερα εμβληματικά οινοποιεία.

Νέα e-shop, «Πωλητήριο» για το κτήμα Γεροβασιλείου, «warehouse10.gr» για το κτήμα Κυρ-Γιάννη, «e-shop» για το κτήμα Σκούρα και «Tselepos Cellar» για το κτήμα Τσέλεπου, όπου το καταναλωτικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί παλαιωμένα κρασιά από τα τέσσερα ομώνυμα οινοποιεία.

Αναλυτικά οι συνεντεύξεις από τους ίδιους τους οινοποιούς στο Save Vintage 2019 παρατίθενται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.savevintage2019.gr/index.php?option=com_acymailing&ctrl=archive&task=view&mailid=70&key=04SzGWpS&subid=119-dtry2VcV1DFVDN&tmpl=component

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ιδιαίτερο το γεωφυσικό ανάγλυφο της Σάμου με τις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, επιβλητικούς ορεινούς όγκους, χωριά-αετοφωλιές και κατοίκους εργατικούς που αγαπούν την καλλιέργεια του...

REPORTS

Το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης βρέθηκε στις 8 Απριλίου και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο, με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ και 6...

REPORTS

Η Ελλάδα, μετά από πολλά έτη απουσίας, συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα στην διεθνή έκθεση οίνων και ποτών στην Ιταλία, επιστρέφοντας δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη...

REPORTS

Τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, στις 20:00, φιλοξενούμε τον Ακαδημαϊκό, Ομότιμο καθηγητή γλωσσολογίας του ΕΚΠΑ, Χριστόφορο Χαραλαμπάκη στη διάλεξη: «Η διαχρονικότητα της ελληνικής γλώσσας»

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η Σταυρούλα Κουράκου-Δραγώνα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κρασιού έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια μεγάλη συγγραφική παρακαταθήκη γύρω από τα ζητήματα...

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

REPORTS

Από το επιβλητικό αμπελοτόπι του Μέγα Σπηλαίου ξεκίνησε την Τρίτη 2 Απριλίου την περιοδεία του στην Πελοπόννησο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη συνοδεία...

REPORTS

Με κυρίαρχη τάση να αποτυπώνεται και να ενισχύεται τελευταία στην αγορά, αυτή των κρασιών με φρεσκάδα και ελάχιστο ή καθόλου χρόνο παλαίωσης, το φετινό...