Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο οίκος Pol Roger επεκτείνει τις συνεργασίες του στην Αυστραλία

Η Pol Roger Portfolio πρόσθεσε έναν δυναμικό νεαρό παραγωγό κρασιού από το Geelong της Victoria, τον πρώτο από την περιοχή στο χαρτοφυλάκιό του, καθώς συνεχίζει να επεκτείνει την αντιπροσώπευση του αυστραλιανού κρασιού.

Η Mulline Vintners ιδρύθηκε το 2018 από τον οινοποιό Ben Mullen και τον συνεργάτη του, διευθυντή επιχείρησης Ben Hine, με στόχο να δημιουργήσουν μια σειρά από κρασιά μονού αμπελώνα στη σχετικά ανεξερεύνητη περιοχή Geelong της Victoria. Το ζευγάρι προμηθεύεται σταφύλια για τη δική του ετικέτα από μερικά από τα καλύτερα δέματα στις διάφορες υποπεριοχές του Geelong: την κοιλάδα Moorabool στα δυτικά, τη χερσόνησο Bellarine στα νοτιοανατολικά και την ακτή Surf στα νοτιοδυτικά.

Η εναρκτήρια σοδειά του 2019 «προανήγγειλε ένα πραγματικά συναρπαστικό στυλ κρασιού που τοποθετεί σταθερά το Geelong στον χάρτη του εκλεκτού κρασιού», σημείωσε ο Pol Roger.

Ο James Simpson, διευθύνων σύμβουλος του Pol Roger Portfolio, είπε ότι η ομάδα είχε «γοητευτεί» από τον ενθουσιασμό και την αγάπη του ντουέτου για την περιοχή Geelong και το χαρακτήρισε «ένα από τα πιο συναρπαστικά έργα στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή».

«Το νέο κύμα Αυστραλών παραγωγών αρχίζει τώρα να τυγχάνει της διεθνούς προσοχής που τους αξίζει και μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα και μας εμπνεύστηκε η δέσμευση της Mulline να δείξει τα καλύτερα από τα δέματά τους με τον πιο βιώσιμο τρόπο», είπε. «Αυτό είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά έργα στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή και ανυπομονούμε να διαδώσουμε τη λέξη για τα κρασιά και την περιοχή τους».

Η σειρά περιλαμβάνει τώρα Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Viognier, Riesling και Pinot Gris που οινοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν χαριτωμένα, κομψά και ισορροπημένα κρασιά «με ευκρίνεια και φρεσκάδα που φέρνουν νέα γεύση και ζωντάνια στην περιοχή Geelong».

Ο Ben Mullen, οινοποιός και ιδιοκτήτης της Mulline Vintners έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Torbreck στην κοιλάδα Barossa, στο Yarra Yering και στο Oakridge στην κοιλάδα Yarra, στο Craggy Range στο Hawke’s Bay και στο Clyde Park στο Bannockburn, αλλά λέει ότι ήταν η εποχή του στο Domaine Dujac στη Βουργουνδία που επηρέασε να επικεντρωθεί σε ένα στυλ κρασιού που πραγματικά προκαλεί την αίσθηση του τόπου.

Είπε ότι ήταν χαρούμενος που συνεργάζεται με την Pol Roger Portfolio, σημειώνοντας ότι παρά το γεγονός ότι είναι μια νέα μάρκα, η Mulline Vintners έχει καθιερωθεί ως «συνεπής, υψηλής ποιότητας και καινοτόμος παραγωγός».

«Αυτά τα χαρακτηριστικά αντικατοπτρίζουν τέλεια το περιπετειώδες και δυναμικό πνεύμα του Pol Roger Portfolio και ανυπομονούμε να συμβάλουμε στο ενδιαφέρον και την ανάπτυξη ενός νέου στυλ αυστραλιανών κρασιών μεταξύ των πολύτιμων πελατών του Pol Roger Portfolio», τόνισε.

Το κτήμα έχει μια ισχυρή δέσμευση για τη βιωσιμότητα, λειτουργεί ένα γραφείο εντελώς χωρίς χαρτί και επενδύει σε συνεργασίες ουδέτερου άνθρακα, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, επαναχρησιμοποίηση απορριμμάτων σταφυλιών, παράδοση ηλεκτρικών οχημάτων και υιοθέτηση ηλιακής ενέργειας. Με τον ίδιο να είναι παθιασμένος υποστηρικτής της ισότητας των φύλων και της φυλετικής ισότητας, καθώς και της LGBTI κοινότητας.

Μετά την προσθήκη του Voyager Estate τον περασμένο μήνα, το πρώτο εγχείρημα του πρακτορείου στην περιοχή του ποταμού Margaret στη Δυτική Αυστραλία, το οποίο η ιδιοκτήτρια του Voyager Alexandra Burt είπε ότι θα βοηθήσει το Voyager Estate «να εμβαθύνει τους δεσμούς του με το εμπόριο και τους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου».

Τέλος, άλλοι οικογενειακοί παραγωγοί στο χαρτοφυλάκιο Pol Roger περιλαμβάνουν τους Champagne Pol Roger, Maison Joseph Drouhin, the UK’s Cornell Vineyards, Bryant Estate, Robert Sinskey Vineyards, Staglin Family Vineyard, Abreu, Gallica, Kinsman Eades, TOR, Casanova di Neri, Dal Forno Romano, Domaine Vacheron και Bodegas Artadi. Διαθέτει επίσης Glenfarclas Highland Single Malt και ουίσκι Tennessee Leiper’s Fork Distillery που εντάχθηκαν τον Οκτώβριο.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με μεγάλη θλίψη το κτήμα Μιχαλάκη ανακοίνωσε την απώλεια του ιδρυτή της Εμμανουήλ Μιχαλάκη. Ο εκλιπών υπήρξε πρωτοστάτης και δημιουργός μίας από τις μεγαλύτερες...

REPORTS

Tην προσαρµογή των οινοποιείων πανελλαδικά σε µία νέα διαδικασία που αφορά στις ενδείξεις των συστατικών στις φιάλες των οίνων, απαιτεί το νέο νοµοθετικό πλαίσιο...

REPORTS

Τον νέο του χαρακτήρα αναδεικνύει με τον χρόνο το Κτήμα Πιερία Ερατεινή. Σε αυτόν κυριαρχούν νέες φυτεύσεις που δίνουν πρόκριμα στο Ξινόμαυρο και το...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Μία ευρεία γκάμα καλλιεργητικών εχθρών έχει να αντιμετωπίσει ο αμπελοκαλλιεργητής κατά τα στάδια διόγκωσης των οφθαλμών και εμφάνισης των πρώτων φύλλων, σύμφωνα με τα...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.