Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο θρύλος του NBA Dwyane Wade ενισχύει την κορυφαία επιτροπή έρευνας κρασιού στο UC Davis

O σούπερ σταρ του NBA Dwyane Wade έγινε μέλος του Executive Leadership Board για το Τμήμα Αμπελουργίας και Οινολογίας στο UC Davis.

του Ζήση Πανάγου

“Όλοι οι νέοι ηγέτες του διοικητικού συμβουλίου μας έχουν πραγματικά μοναδικές δεξιότητες για να βοηθήσουν το τμήμα να επιτύχει τους στρατηγικούς μας στόχους”, δήλωσε ο David Block καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Αμπελουργίας και Οινολογίας.

«Φέρνουν εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας, πάθος για διαφοροποίηση της βιομηχανίας και διασφάλιση ότι οι μαθητές λαμβάνουν εξαιρετική εκπαίδευση και εκπληκτική καριέρα και πάθος για το κρασί. Τα προηγούμενα και τα σημερινά μέλη θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο διδασκαλίας, έρευνας και συνεχούς εκπαίδευσης για τη βιομηχανία », πρόσθεσε.

Ο Wade, ο οποίος είναι τρεις φορές πρωταθλητής NBA και 13 φορές NBA All-Star, είναι επίσης συνιδρυτής του Wade Cellars στην Napa Valley.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενώσω τις δυνάμεις μου με το UC Davis για να στηρίξω τις προσπάθειές τους να φέρουν μεγαλύτερη ποικιλομορφία στη βιομηχανία κρασιού και να την κάνουν πιο περιεκτική», δήλωσε ο Wade. Επίσης συμπλήρωσε ότι: «Το κρασί είναι για όλους και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους συναδέλφους μου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη δημιουργία ουσιαστικών και σημαντικών αλλαγών. Μαζί ελπίζουμε να φτάσουμε και να εμπνεύσουμε την κοινότητά μας να ακολουθήσει καριέρα στη βιομηχανία κρασιού, δημιουργώντας ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μονοπάτι για την επίτευξη αυτών των ονείρων ».

Το 2012, το Τμήμα Αμπελουργίας και Οινολογίας του UC Davis καθιέρωσε το έργο Broadening Horizons, με βασικό στόχο να αυξήσει τον αριθμό των υποεκπροσωπούμενων φοιτητών που ακολουθούν σταδιοδρομία σε όλα τα μέρη της βιομηχανίας σταφυλιών και κρασιού.

Ως αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, το τμήμα αποκάλυψε ότι το ποσοστό των υποεκπροσωπούμενων φοιτητών που εγγράφηκαν έχει αυξηθεί από 10% σε 25%. Κάτι που μεταφράζεται ως μία τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση.

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ιδιαίτερο το γεωφυσικό ανάγλυφο της Σάμου με τις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, επιβλητικούς ορεινούς όγκους, χωριά-αετοφωλιές και κατοίκους εργατικούς που αγαπούν την καλλιέργεια του...

REPORTS

Το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης βρέθηκε στις 8 Απριλίου και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο, με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ και 6...

REPORTS

Η Ελλάδα, μετά από πολλά έτη απουσίας, συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα στην διεθνή έκθεση οίνων και ποτών στην Ιταλία, επιστρέφοντας δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη...

REPORTS

Τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, στις 20:00, φιλοξενούμε τον Ακαδημαϊκό, Ομότιμο καθηγητή γλωσσολογίας του ΕΚΠΑ, Χριστόφορο Χαραλαμπάκη στη διάλεξη: «Η διαχρονικότητα της ελληνικής γλώσσας»

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η Σταυρούλα Κουράκου-Δραγώνα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κρασιού έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια μεγάλη συγγραφική παρακαταθήκη γύρω από τα ζητήματα...

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

REPORTS

Από το επιβλητικό αμπελοτόπι του Μέγα Σπηλαίου ξεκίνησε την Τρίτη 2 Απριλίου την περιοδεία του στην Πελοπόννησο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη συνοδεία...

REPORTS

Με κυρίαρχη τάση να αποτυπώνεται και να ενισχύεται τελευταία στην αγορά, αυτή των κρασιών με φρεσκάδα και ελάχιστο ή καθόλου χρόνο παλαίωσης, το φετινό...