Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων του WSPC σε καφέ, τσάι, κακάο

Η πρωτοποριακή εκπαιδευτική ενότητα του WSPC μόλις έκλεισε με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο κύκλο μαθημάτων πάνω στον καφέ, το τσάι και το κακάο.

Η γευστική μας παλέτα είναι το σημείο όπου συγκεντρώνονται, συναντιούνται και αλληλεπιδρούν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις που μας περιβάλλουν, με απώτερο σκοπό να πλημμυρίσουν τις αισθήσεις μας με ευχαρίστηση.

Όσα περισσότερα μαθαίνουμε γύρω από τα προϊόντα που δοκιμάζουμε, τόσο πιο ενδιαφέρουσα κάνουμε την εξερεύνηση άγνωστων γευστικών μονοπατιών που μας χαρίζουν όλο και μεγαλύτερες απολαύσεις.

Με αυτό ακριβώς το δελεαστικό αίσθημα έκλεισε ο πρώτος κύκλος των διά ζώσης μαθημάτων του «WSPC – BSA Level 1 Plus Barista, Coffee, Tea & Beverages, Understanding the Complexity», που αποτελεί το πρώτο επίπεδο της νέας εκπαιδευτικής ενότητας που έχει εντάξει στα προγράμματα του το WSPC – ο μεγαλύτερος φορέας εκπαίδευσης Κρασιών, Αποσταγμάτων και Οινοχοΐας της νοτιοανατολικής Ευρώπης, που πρόσφατα αποφάσισε να ανοίξει την ομπρέλα των εκπαιδευτικών του ενοτήτων, στοχεύοντας να αναβαθμίσει και τον καφέ, το τσάι και το κακάο στην Ελληνική αγορά.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 19 ωρών στο πραγματικά υπερσύγχρονο Coffee-Cocoa-Tea Lab, που στοχεύει στην ετοιμότητα και την επιτυχία των επαγγελματιών, καθώς και στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του πελάτη. Παρέχει τίτλους σπουδών με ιδιαίτερο κύρος και αξιοπιστία, πιστοποιημένους από το Beverage Standards Association (BSA) της Μεγάλης Βρετανίας.

Από τα μέσα Οκτωβρίου που θα ακολουθήσει και το BSA Level 2 PLUS, θα αποτελέσει μία ακόμα πρόκληση, η σε βάθος γνώση και κατάκτηση τόσο των επαγγελματικών δεξιοτήτων (hard skills), όσο και η καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων (soft skills) της Βρετανικής κουλτούρας και εκμάθησης.

Όλα δείχνουν και οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο καφές, το τσάι και το κακάο έχουν βρει πλέον το δικό τους σπίτι στην εκπαίδευση.

Μια νέα εποχή «καβουρδίζεται» προσεκτικά στην Ελλάδα για να απογειώσει την ευχαρίστηση των αισθήσεων, μέσα από την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση ενός επαγγελματία του μέλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατερίνα Νικολού, Corporate Affairs & Communications Consultant

E: knikolou@wspc.gr

T: 210 9882540

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το WSPC, το κορυφαίο Wine, Spirits, Coffee & Beverages School της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, υπερήφανα υποστηρίζει το “Wine & Philosophy Retreat” μέσω στρατηγικής συμμαχίας με...

REPORTS

Εκπαιδευτικό Σχήμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Μονογονεϊκής Οικογένειας από το WSPC σε συνεργασία με το Ίδρυμα Gérard Basset Foundation.

REPORTS

Το καθεστώς των Αδειών Φύτευσης (που αντικατέστησε το καθεστώς των Δικαιωμάτων Φύτευσης σύμφωνα με το οποίο το Δικαίωμα φύτευσης μπορούσε να γίνει αυτοτελώς αντικείμενο...

REPORTS

Πόλος έλξης παγκοσμίου κλάσης επαγγελματιών του κλάδου του κρασιού θα γίνει για μια ακόμη φορά η Σαντορίνη, καθώς από τις 8 έως 16 Απριλίου,...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Πέφτει και τυπικά η αυλαία για την οινοποιία «Τσάνταλης». Έπειτα από έναν ανεπιτυχή αγώνα δρόμου για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή που κράτησε, τουλάχιστον, μια...

REPORTS

Δύο μετάλλια απέσπασε το οινοποιείο Ντουράκη στα βραβεία Decanter World Wine Awards 2024. Συγκεκριμένα το κρασί της «Λύχνος Βιδιανό» βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο, ενώ...

REPORTS

Από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο, κανένας περιέκτης δεν γλιτώνει από τη συνεχιζόμενη πτώση των πωλήσεων κρασιού στα σούπερ μάρκετ.

REPORTS

Αντιμέτωπη με νέους κινδύνους κατά την διάρκεια της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου στην Ε.Ε βρίσκεται η ευρωπαϊκή οινοποιεία, που προειδοποιεί για «τρέλα των υγειινιστών που...