Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων του WSPC σε καφέ, τσάι, κακάο

Η πρωτοποριακή εκπαιδευτική ενότητα του WSPC μόλις έκλεισε με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο κύκλο μαθημάτων πάνω στον καφέ, το τσάι και το κακάο.

Η γευστική μας παλέτα είναι το σημείο όπου συγκεντρώνονται, συναντιούνται και αλληλεπιδρούν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις που μας περιβάλλουν, με απώτερο σκοπό να πλημμυρίσουν τις αισθήσεις μας με ευχαρίστηση.

Όσα περισσότερα μαθαίνουμε γύρω από τα προϊόντα που δοκιμάζουμε, τόσο πιο ενδιαφέρουσα κάνουμε την εξερεύνηση άγνωστων γευστικών μονοπατιών που μας χαρίζουν όλο και μεγαλύτερες απολαύσεις.

Με αυτό ακριβώς το δελεαστικό αίσθημα έκλεισε ο πρώτος κύκλος των διά ζώσης μαθημάτων του «WSPC – BSA Level 1 Plus Barista, Coffee, Tea & Beverages, Understanding the Complexity», που αποτελεί το πρώτο επίπεδο της νέας εκπαιδευτικής ενότητας που έχει εντάξει στα προγράμματα του το WSPC – ο μεγαλύτερος φορέας εκπαίδευσης Κρασιών, Αποσταγμάτων και Οινοχοΐας της νοτιοανατολικής Ευρώπης, που πρόσφατα αποφάσισε να ανοίξει την ομπρέλα των εκπαιδευτικών του ενοτήτων, στοχεύοντας να αναβαθμίσει και τον καφέ, το τσάι και το κακάο στην Ελληνική αγορά.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 19 ωρών στο πραγματικά υπερσύγχρονο Coffee-Cocoa-Tea Lab, που στοχεύει στην ετοιμότητα και την επιτυχία των επαγγελματιών, καθώς και στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του πελάτη. Παρέχει τίτλους σπουδών με ιδιαίτερο κύρος και αξιοπιστία, πιστοποιημένους από το Beverage Standards Association (BSA) της Μεγάλης Βρετανίας.

Από τα μέσα Οκτωβρίου που θα ακολουθήσει και το BSA Level 2 PLUS, θα αποτελέσει μία ακόμα πρόκληση, η σε βάθος γνώση και κατάκτηση τόσο των επαγγελματικών δεξιοτήτων (hard skills), όσο και η καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων (soft skills) της Βρετανικής κουλτούρας και εκμάθησης.

Όλα δείχνουν και οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο καφές, το τσάι και το κακάο έχουν βρει πλέον το δικό τους σπίτι στην εκπαίδευση.

Μια νέα εποχή «καβουρδίζεται» προσεκτικά στην Ελλάδα για να απογειώσει την ευχαρίστηση των αισθήσεων, μέσα από την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση ενός επαγγελματία του μέλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατερίνα Νικολού, Corporate Affairs & Communications Consultant

E: knikolou@wspc.gr

T: 210 9882540

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το Διεθνές Συνέδριο Οινοτουρισμού (IWINETC) επιβεβαίωσε ότι η διοργάνωσή του το 2026 θα πραγματοποιηθεί στην Κρακοβία της Πολωνίας.

REPORTS

Ο πορτογαλικός αμπελοοινικός τομέας αντιμετωπίζει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της πρόσφατης ιστορίας του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εθνική Ένωση Εμπόρων...

REPORTS

Tην έντονη ανησυχία του για την κατάσταση του εγχώριου αμπελοοινικού τομέα, οποίος βρίσκεται εν μέσω μιας «ταραχώδους» συγκυρίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο εξέφρασε...

REPORTS

Για δεκαετίες, η απόκτηση ενός αμπελώνα στη Γαλλία δεν ήταν απλώς μια επένδυση· ήταν ένα όνειρο, μια δήλωση ζωής, ένας τρόπος να αποκτήσει κανείς...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με έντονα αρώματα από Μοσχάτο Σάμου που συνταιριάζουν απολαυστικά με τις παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις του Αιγαίου ολοκληρώθηκε το 5ο Lesvos Food Fest, που πραγματοποιήθηκε...

REPORTS

Tην έντονη ανησυχία του για την κατάσταση του εγχώριου αμπελοοινικού τομέα, οποίος βρίσκεται εν μέσω μιας «ταραχώδους» συγκυρίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο εξέφρασε...

REPORTS

Η Ιταλία δείχνει να αντιστέκεται στην καθοδική τάση των εκλεκτών οίνων, με την περιοχή της Τοσκάνης να αναδεικνύεται η μεγάλη πρωταγωνίστρια της γειτονικής χώρας...

REPORTS

Ο πορτογαλικός αμπελοοινικός τομέας αντιμετωπίζει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της πρόσφατης ιστορίας του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εθνική Ένωση Εμπόρων...