Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι βραβεύσεις του 21ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Στα θετικά συγκαταλέγονται επίσης η συνεχής ποιοτική άνοδος του ελληνικού κρασιού καθώς και η είσοδος νέων οινοποιείων στο διαγωνισμό

Τα μετάλλια και όλες τις βραβεύσεις και διακρίσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.tiwc.gr/el/apotelesmata-wine-2021

Αξίζει να σημειωθεί πως ως ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ αναδείχθηκε το “Xi” εσοδείας 2016, της ποικιλίας Ξινόμαυρο, από τη Δράμα και το Κτήμα Τέχνη Οίνου.

Αντίστοιχα, ως ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αναδείχθηκε το «Τσίπουρο Τυρνάβου» Βρυσσά (με γλυκάνισο).

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η τελετή απονομής των μεταλλίων στις οινοποιίες και αποσταγματοποιίες που έχουν βραβευθεί.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το καθεστώς των Αδειών Φύτευσης (που αντικατέστησε το καθεστώς των Δικαιωμάτων Φύτευσης σύμφωνα με το οποίο το Δικαίωμα φύτευσης μπορούσε να γίνει αυτοτελώς αντικείμενο...

REPORTS

To Cellier Wine Fair, η πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων, που διοργανώθηκε για 16η χρονιά από τις κάβες Cellier και από τη GENKA1877,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια περιήγηση σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τα μοναδικά κρασιά των οινοποιών του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ) στις 11 και 12 Φεβρουαρίου...

REPORTS

Ένα νέο έργο στοχεύει να αξιολογήσει την ικανότητα των ρομπότ στον αμπελώνα να αντικαταστήσουν για τις διαδικασίες κλαδέματος και συγκομιδής σταφυλιών, που παραδοσιακά ήταν...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η Σταυρούλα Κουράκου-Δραγώνα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κρασιού έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια μεγάλη συγγραφική παρακαταθήκη γύρω από τα ζητήματα...

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

REPORTS

Από το επιβλητικό αμπελοτόπι του Μέγα Σπηλαίου ξεκίνησε την Τρίτη 2 Απριλίου την περιοδεία του στην Πελοπόννησο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη συνοδεία...

REPORTS

Με κυρίαρχη τάση να αποτυπώνεται και να ενισχύεται τελευταία στην αγορά, αυτή των κρασιών με φρεσκάδα και ελάχιστο ή καθόλου χρόνο παλαίωσης, το φετινό...