Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο Wine Bar επιτρέπει στους πελάτες να εξυπηρετούνται από μηχάνημα αυτόματης πώλησης

Ένα νέο wine bar άνοιξε στο Κάρντιφ της Ουαλίας, επιτρέποντας στους θαμώνες να σερβίρουν τον εαυτό τους από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης 24 διαφορετικών κρασιών.

Το Glass of Bandol, που σερβίρει τυρί με ποικιλία κρασιών από όλο τον κόσμο, ανήκει στην ομάδα συζύγων Sajan και Eva Glass.

Το όνομα του νέου μπαρ, Glass of Bandol, συνδυάζει το επώνυμο του ζευγαριού με μια οινοπαραγωγική περιοχή στη νότια Γαλλία, στην οποία το ζευγάρι ερωτεύτηκε πριν από μερικά χρόνια, ενώ ήταν σε ταξίδι εκεί.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του μπαρ, είναι μια σειρά από μηχανήματα αυτόματης πώλησης, που έχουν σχεδιαστεί για να διανέμουν 24 διαφορετικά κρασιά σε διαφορετικά μεγέθη, από 50 ml έως 175 ml. Αποθηκεύουν τα κρασιά στη σωστή θερμοκρασία, αποτρέποντας την οξείδωση και διατηρώντας τα κρασιά φρέσκα.

«Πολλά από τα κρασιά θα προέρχονται από παραγωγούς που είναι εκτός δρόμου και ορισμένα είναι είτε βιολογικά, βιοδυναμικά, φυσικά ή φιλικά προς τους vegan», δήλωσε ο Sajan, σύμφωνα με την Wales Online.

Οι πελάτες θα μπορούν να σερβίρουν οι ίδιοι κρασιά από διαφορετικές χώρες και σημεία τιμών χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη κάρτα που μπορεί να συμπληρωθεί στο μπαρ. Στην επιλογή θα περιλαμβάνονται κρασιά από λιγότερο γνωστές περιοχές, όπως ο Λίβανος και η Γεωργία.

Ο ιδιοκτήτης Sajan Glass ελπίζει επίσης ότι η νέα εγκατάσταση θα ενθαρρύνει τους πότες κρασιού να δοκιμάσουν περισσότερες γουλιές premium.

«Όταν πηγαίνετε σε ένα φανταχτερό wine bar και εστιατόριο, οι άνθρωποι δεν έχουν την τάση να αγοράζουν ένα ακριβό μπουκάλι κρασί. συνήθως επιλέγουν το δεύτερο φθηνότερο από το μενού ή το φθηνότερο κρασί σε ποτήρι. Εάν έχετε ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο κοστίζει £ 100, οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν ποτέ την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να δουν τι είναι η φασαρία. Με το μηχάνημα, οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν μια μικρή γεύση που τους είναι πιο προσιτή», είπε ο Sajan στο Wales Online.

 

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Οι μικρές ποσότητες, οι premium τιμές και η γενική έλλειψη γνώσης σχετικά με την οινική κουλτούρα της χώρας συνθέτουν τις προκλήσεις του Καναδά.

REPORTS

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον αμπελοοινικό τομέα που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κλιματική κρίση και την τις μεταβαλλόμενες τάσεις των καταναλωτών πραγματοποιήθηκε στις...

REPORTS

Το ιστορικό Hôtel de Paris Monte-Carlo του Μονακό για να γιορτάσει την 150ή επέτειο λειτουργίας του λανσάρει ένα κονιάκ από σπάνιες σοδειές σταφυλιών και...

REPORTS

Το οικογενειακό οινοποιείο από την περιοχή Penedès της Ισπανίας, το ξακουστό Familia Torres ξαναπήρε την πρώτη θέση στην λίστα με το «Πιο Θαυμαστό Σήμα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

REPORTS

To Οινοποιείο Ιδαία με χαρά παρουσιάζει τις νέες ετικέτες των «ΙΔΑΙΑ CLASSICS» ενός λευκού και ενός ερυθρού, που αποτελούν την κλασική σειρά κρασιών του...

REPORTS

Οι λάτρεις του κρασιού της Βουργουνδίας μπορεί να έχουν περισσότερες επιλογές, αφού οι δύο τελευταίες σοδειές βοήθησαν στην αναπλήρωση των αποθεμάτων στα κελάρια των...

REPORTS

Το πρώτο βήμα μιας συντονισμένης προσπάθειας ώστε να ενισχυθεί η παρουσία των ελληνικών κρασιών στην αλβανική αγορά η οποία, επί του παρόντος, είναι ισχνή,...