Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Με διπλή διάκριση το Κτήμα Ολύμπια Γη για τους οίνους Εκεχειρία και Μαλαγουζιά στο Berliner Wine Trophy

Μια σπουδαία διάκριση για την ομάδα του Κτήματος «ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ» με τη διπλή χρυσή βράβευση των κρασιών «Εκεχειρία 2023» και «Μαλαγουζιά 2023» τα οποία κέρδισαν τις εντυπώσεις και απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές ανάμεσα σε χιλιάδες κρασιά στον μεγαλύτερο οινικό διαγωνισμό στον κόσμο «Berliner Wine Trophy».

Το Berliner Wine Trophy αναδεικνύει τα κρασιά που ξεχωρίζουν από την παγκόσμια αγορά, δίνοντάς τους την αναγνώριση που τους αξίζει. Ο Berliner Wine Trophy είναι ένας διεθνής διαγωνισμός υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Οίνου (OIV). Κορυφαίοι στο είδος από την παγκόσμια αγορά, δοκιμάζουν χιλιάδες κρασιά από ολόκληρο τον κόσμο ξεχωρίζοντας και βραβεύοντας το 10%  αυτών που συμμετέχουν. Το Κτήμα ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ βραβεύτηκε για τα κρασιά του, ένα αποτέλεσμα που αντανακλά την αφοσίωση και την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει. Τα κρασιά που βραβεύτηκαν με Χρυσό είναι τα εξαιρετικά Εκεχειρία 2023  και Μαλαγουζιά 2023.

Τα κριτήρια επιλογής δύσκολα, όπως δύσκολη ήταν και η περασμένη καλλιεργητική χρονιά λόγω της κακοκαιρίας. Παρ’όλα αυτά η ομάδα του Κτήματος ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ κατάφερε μέσα σε μια χρονιά με δύσκολες καιρικές συνθήκες να διατηρήσει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά στα κρασιά της και σίγουρα η διπλή χρυσή διάκριση, αποτελεί μια τεράστια επιβράβευση στις προσπάθειες και τους κόπους όλων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ολοκληρώθηκε από την αρμόδια Γενική Διεύθυνση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η διαδικασία χορήγησης αδειών νέων αδειών φύτευσης αμπέλου για το έτος 2025. Το έντυπο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πολυαναμενόμενη οινική εκδήλωση «ΒορΟινά» των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος» επέστρεψε στην Αθήνα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την πρώτη...

REPORTS

Ο Nicolas Castan, ένας 42χρονος οινοποιός από την Aude της Γαλλίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της παρατεταμένης ξηρασίας που μαστίζει την πεδιάδα...

REPORTS

Η βιομηχανία αφρωδών οίνων διερευνά νέες τεχνικές παλαίωσης για την ενίσχυση της γεύσης, την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του terroir και τη βελτίωση της συνολικής...