Πίσω από το εγχείρημα του πρώτου premium τσίπουρου, ο Χρήστος Βαβάτσης με πολυετή γνώση στις αποστάξεις, ο Δημήτρης Βαβάτσης με παρουσία τριάντα και πλέον ετών στη διακίνηση και πώληση αποσταγμάτων και ο Σταύρος Σταυράκης καταξιωμένος επιχειρηματίας στο χώρο του Labelling και του Branding.
Οι εγκαταστάσεις της Loco Docko Distillery A. Ε βρίσκονται στην Καρδίτσα, τόπο με τη μεγαλύτερη παραγωγική δυναμική τσίπουρου στη χώρα. Σύμφωνα με την εταιρεία «δύο αποστακτήρες στήλης τελευταίας τεχνολογίας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει αποτελούν εγγύηση σταθερής ποιότητας και σημαντικής παραγωγικής δυναμικότητας.».
Το προϊόν
Το Loco Docko τσίπουρο είναι ένα μπλεντ από Ασύρτικο, Αγιωργήτικο, Μαλαγουζιά. Τρεις εξαιρετικές ποικιλίες με ένταση αρωμάτων, γευστική πολυπλοκότητα και δυναμική επίγευση. «Πολλαπλές αποστάξεις ,εξάμηνη παραμονή σε ανοξείδωτες δεξαμενές, αραίωση, φιλτράρισμα και έτοιμο να γεμίσει τα ποτήρια σας.».
Το μέλλον
Δέσμευση της εταιρίας είναι κάθε χρονιά το Loco Docko τσίπουρο να διαθέτει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά, χωρίς καμία διαφοροποίηση στη γεύση και τα αρώματά του.
Το νέο προϊόν βρίσκεται ήδη σε δρύινα βαρέλια και σε λίγα χρόνια θα αποτελεί το παλαιωμένο τσίπουρο Loco Docko.