Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Κατώγι Αβέρωφ, μια πρώτη γεύση από τα κρασιά της φετινής σοδειάς

Δύο από τα κρασιά της φετινής σοδειάς, το Κατώγι Αβέρωφ Λευκό 2020 και το Κατώγι Αβέρωφ Ροζέ 2020 εμφιαλώθηκαν και είναι πλέον έτοιμα για να τα απολαύσετε.

Ομολογουμένως το 2020 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά με πρωτοφανείς για όλους μας δυσκολίες. Ωστόσο, η φύση ήταν σύμμαχος, προσφέροντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τα σταφύλια να ωριμάσουν σωστά. Με εξαιρετική πρώτη ύλη στα χέρια του, το Κατώγι Αβέρωφ είχε την ευκαιρία να οινοποιήσει κρασιά που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας.

Η μαγεία του Τρύγου

Ο τρύγος μέσα από το βλέμμα του οινολόγου Δημήτρη Ζιάννη.

Διαβάστε επίσης

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Η φυτοπροστασία στον αμπελώνα αποτελεί κρίσιμη πτυχή της γεωργικής πρακτικής, καθώς επηρεάζει άμεσα την ποιότητα και ποσότητα της παραγωγής του κρασιού. Σε αυτό το...

REPORTS

Διττή δραστηριότητα διατηρεί η Οινοποιία Τσικρικώνη με έδρα το Μυρτόφυτο Καβάλας, έχοντας να παρουσιάσει τόσο την οινική της παραγωγή όσο και την έκθλιψη και...

REPORTS

Το ιστορικό οινοποιείο της βορειότερης αµπελουργικής ζώνης της Ελλάδας κάνει την εµφάνισή του, το µακρινό 1959. Το συνεταιριστικό οινοποιείο της περιοχής αποτέλεσε την αρχή...

REPORTS

Διαδοχικές κρίσεις, πολιτικές αστοχίες και ανισότητες της ΚΑΠ, εμπορικοί συμβιβασμοί, πανδημία, ρωσο-ουκρανικός πόλεμος συνθέτουν το παζλ για το αγροτικό ξέσπασμα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες...