Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Κατώγι Αβέρωφ, μια πρώτη γεύση από τα κρασιά της φετινής σοδειάς

Δύο από τα κρασιά της φετινής σοδειάς, το Κατώγι Αβέρωφ Λευκό 2020 και το Κατώγι Αβέρωφ Ροζέ 2020 εμφιαλώθηκαν και είναι πλέον έτοιμα για να τα απολαύσετε.

Ομολογουμένως το 2020 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά με πρωτοφανείς για όλους μας δυσκολίες. Ωστόσο, η φύση ήταν σύμμαχος, προσφέροντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τα σταφύλια να ωριμάσουν σωστά. Με εξαιρετική πρώτη ύλη στα χέρια του, το Κατώγι Αβέρωφ είχε την ευκαιρία να οινοποιήσει κρασιά που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας.

Η μαγεία του Τρύγου

Ο τρύγος μέσα από το βλέμμα του οινολόγου Δημήτρη Ζιάννη.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» είναι η μοναδική εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφιερωμένη αποκλειστικά στα ελληνικά αποστάγματα όπως το ούζο, το τσίπουρο, η τσικουδιά, το μπράντι...

REPORTS

Οι αμπελώνες του boutique Οινοποιείου Οίνοι Αδάμ βρίσκονται στα ριζά του Χορτιάτη. Η φύτευση του αμπελώνα στα Αρχαία Καλίνδοια ξεκίνησε το 2002. Όλα άρχισαν...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για 7η χρονιά το Κτήμα Γεροβασιλείου κάνει το κρασί παιχνίδι και προσκαλεί το κοινό την Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2025, στις 19:00, για μια γευστική...

REPORTS

Η Οινοποιία Ψαρούλη, μια από τις πλέον καταξιωμένες οικογενειακές επιχειρήσεις στο τομέα της παραγωγής ποιοτικού οίνου στην Ελλάδα, ανακοινώνει με χαρά τη στρατηγική συνεργασία...

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία τεσσάρων χαρισματικών οινοποιείων της Αυστραλίας, μεταξύ των οποίων και το Shaw + Smith της Αδελαΐδας. Ο ταλαντούχος David Le...

REPORTS

Το φυσικό κρασί έχει κερδίσει σημαντική προσοχή τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως μια εναλλακτική λύση που επιδιώκει να αποκαταστήσει την ουσία...

REPORTS

Το Κτήµα της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αµπελουργία και την οινοποίηση από το 1989, µια κοµβική περίοδος που συµπίπτει µε το ξεκίνηµα του αµπελώνα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» είναι η μοναδική εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφιερωμένη αποκλειστικά στα ελληνικά αποστάγματα όπως το ούζο, το τσίπουρο, η τσικουδιά, το μπράντι...