Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Vinexposium μετακομίζει την έκθεση της στο Shenzhen

Ο διοργανωτής της εμπορικής έκθεσης Vinexposium ακύρωσε το σετ της έκθεσης στο Hong Kong για τον Μάιο του 2022 για να επικεντρωθεί στην εκδήλωσή του στην Κίνα, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Shenzhen.

Σε μια ρήξη με το παρελθόν, η Vinexposium αποφάσισε να μην προχωρήσει με τη Vinexpo Hong Kong, η οποία αναβλήθηκε πολλές φορές από το 2020 λόγω της πανδημίας και πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2022.

Ο διοργανωτής Vinexposium θα επικεντρωθεί στη Vinexpo China, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Shenzhen από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.

Η Vinexposium είπε ότι επέλεξε στρατηγικά το Shenzhen λόγω του ρόλου της ως μιας από τις κεντρικές πόλεις στην περιοχή του Greater Bay Area του Guangdong-Hong Kong-Macao, μια βασική οικονομική περιοχή για τη νότια Κίνα.

Η Vinexpo China θα μοιραστεί την τοποθεσία της με την έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL China, η οποία έχει ήδη παρουσία στη Σαγκάη.

Η Vinexpo China θα φιλοξενήσει επίσης μια πρόσθετη κοινή εκδήλωση με τη SIAL το επόμενο έτος στη Σαγκάη, η οποία θα επικεντρωθεί στις καταναλωτικές περιοχές στη βόρεια Κίνα.

Σύμφωνα με τον CEO της Vinexposium, Rodolphe Lameyse, «η συνέργεια μεταξύ Vinexposium και SIAL δοκιμάστηκε και δοκιμάστηκε πέρυσι στο Vinexpo India στο Νέο Δελχί», η πρώτη έκθεση του διοργανωτή στην Ινδία που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021.

«Η συμμαχία μας λειτουργεί εξαιρετικά καλά στη Νοτιοανατολική Ασία λόγω της ποιοτικής συμμετοχής που καλύπτει τα συμπληρωματικά τμήματα που είναι τα κρασιά, τα οινοπνευματώδη ποτά και τα προϊόντα διατροφής. Αυτό προσφέρει γνήσια οφέλη για τους πελάτες μας που αναλαμβάνουμε να συναντήσουμε νέους αγοραστές σε ελκυστικές αναπτυσσόμενες αγορές», πρόσθεσε.

Η Vinexpo India εγκαινιάζει μια δεύτερη εκδήλωση, η οποία θα συνεγκατασταθεί με τη SIAL India στη Βομβάη από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2022. Σύμφωνα με τον διοργανωτή, η Βομβάη είναι μια πόλη-κλειδί στη δυτική ακτή της χώρας, ενεργώντας ως οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας και σημαντικό λιμάνι εισόδου για το διεθνές εμπόριο.

Η Vinexpo India θα στοχεύσει στη συνέχεια στην αγορά της βόρειας Ινδίας με τη 2η έκθεσή της στο Νέο Δελχί από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου, στρογγυλεύοντας έτσι μια πολύ διεθνή χρονιά.

Η Vinexposium επιβεβαίωσε ότι το Wine Paris και το Vinexpo Paris θα πραγματοποιηθούν όπως είχε προγραμματιστεί από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Μετά την έκθεση στο Παρίσι, οι εναρκτήριες εκθέσεις Vinexpo America και Drinks America έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στη Νέα Υόρκη στις 9-10 Μαρτίου.

 

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Τον νέο του χαρακτήρα αναδεικνύει με τον χρόνο το Κτήμα Πιερία Ερατεινή. Σε αυτόν κυριαρχούν νέες φυτεύσεις που δίνουν πρόκριμα στο Ξινόμαυρο και το...

REPORTS

Με μεγάλη θλίψη το κτήμα Μιχαλάκη ανακοίνωσε την απώλεια του ιδρυτή της Εμμανουήλ Μιχαλάκη. Ο εκλιπών υπήρξε πρωτοστάτης και δημιουργός μίας από τις μεγαλύτερες...

REPORTS

Tην προσαρµογή των οινοποιείων πανελλαδικά σε µία νέα διαδικασία που αφορά στις ενδείξεις των συστατικών στις φιάλες των οίνων, απαιτεί το νέο νοµοθετικό πλαίσιο...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Μία ευρεία γκάμα καλλιεργητικών εχθρών έχει να αντιμετωπίσει ο αμπελοκαλλιεργητής κατά τα στάδια διόγκωσης των οφθαλμών και εμφάνισης των πρώτων φύλλων, σύμφωνα με τα...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.