Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Invivo η οινοποιητική εγκαινιάζει την πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο

Η εταιρεία αλκοολούχων της Νέας Ζηλανδίας Invivo & Co κυκλοφόρησε την Invivo Air, που θεωρείται ότι είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, που συστάθηκε από οινοποιείο.

του Ζήση Πανάγου

Η Invivo, η οποία μετρά τη Sarah Jessica Parker και τον Graham Norton ως μετόχους και συνεργάτες, θα πραγματοποιήσει την πτήση της Invivo Air εντός της Νέας Ζηλανδίας στις αρχές του 2022 με ένα ναυλωμένο αεροπλάνο Saab 34 θέσεων.

Το παρθενικό ταξίδι θα ξεκινήσει από το Ώκλαντ στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας, και θα φτάσει μέχρι το Κουίνσταουν στο Νότιο Νησί, μια πτήση με προβλεπόμενη διάρκεια περίπου 2 ωρών.

Οι συνιδρυτές της Invivo, Rob Cameron και Tim Lightbourne, εγκαινίασαν την αεροπορική εταιρεία, με σκοπό να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στο άνοιγμα των συνόρων του Ώκλαντ αυτήν την εβδομάδα, αφού ήταν κλειστά σε όλη την Νέα Ζηλανδία για 119 ημέρες.

Το Ώκλαντ φιλοξενεί το ένα τρίτο των πέντε εκατομμυρίων κατοίκων της Νέας Ζηλανδίας. Τον Αύγουστο η μεγαλύτερη πόλη της χώρας μπήκε σε lockdown, μετά το πρώτο κρούσμα του COVID-19 με την μετάδοση να παίρνει μεγάλες διαστάσεις τους επόμενους 6 μήνες. Το lockdown έχει αποδειχθεί πρόκληση για τους εγχώριους τουριστικούς φορείς και έχει επηρεάσει τους χώρους φιλοξενίας σε όλη τη χώρα.

Προτεραιότητα για θέσεις θα δοθεί στο προσωπικό φιλοξενίας και τουρισμού του Ώκλαντ, που έχει επηρεαστεί από το lockdown, σε μέλη του κοινού που δεν έχουν δει την οικογένεια ή τους φίλους τους στο South Island το 2021 λόγω των κλειστών συνόρων και τους μετόχους της Invivo από τις εκστρατείες crowdfunding.

Ο συνιδρυτής της Invivo & Co, Tim Lightbourne, δήλωσε σχετικά με το κλείσιμο των συνόρων: «Ήταν μια δύσκολη χρονική περίοδος, ιδιαίτερα για τους πελάτες των μπαρ και των εστιατορίων μας τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο νησί της Νέας Ζηλανδίας, που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον τοπικό τουρισμό.

«Η εκτέλεση μιας πτήσης προς το Νότιο Νησί είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούμε να δείξουμε στο κοινό ότι η χώρα είναι ξανά ανοιχτή για τον εσωτερικό τουρισμό και ταυτόχρονα να υποστηρίξουμε ορισμένους από αυτούς που πέρασαν ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές.»

«Δεν αποκλείουμε περαιτέρω πτήσεις προς άλλους προορισμούς της Νέας Ζηλανδίας ή ακόμη και διεθνείς πτήσεις κάποια μέρα. Στην Invivo Air είναι business class σε κάθε ποτήρι.»

Οι επισκέπτες του ταξιδιού θα απολαύσουν μια 24ωρη σειρά από ειδικές εμπειρίες που έχουν προγραμματίσει η Invivo και οι συνεργάτες της στο Κουίνσταουν, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής στο The Hilton Queenstown και των επισκέψεων στους καλλιεργητές του Invivo στο Central Otago.

 

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ξεχωριστές εµπειρίες οινικού τουρισµού, µε φόντο τη µαγευτική θέα των αµπελιών, στις πλαγιές του όρους Βέρµιο, µπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης στις νέες επισκέψιµες...

REPORTS

Διαφορές στο νόημα και την απόδοση της ευρωπαϊκής Οδηγίας 2020/1151 στo νέο κυβερνητικό νομοσχέδιο εντοπίζουν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χαρακτηρίζοντας «αυθαίρετη» και «επικίνδυνη» την...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Την περίοδο δεύτερης νιότης του διανύει το οινοποιείο Μαρκατσέλη, καθώς η νεότερη γενιά οινοποιών της οικογενειακής επιχείρησης κλήθηκε πρόσφατα να αναβιώσει τη δραστηριότητά του.

REPORTS

Η Agrovision µε έδρα την Ιερισσό Χαλκιδικής ξεκίνησε να δραστηριοποιείται από το 2011 µε τριπλή δραστηριότητα, έχοντας υπό τη σκέπη της οινοποιείο, ελαιοτριβείο και...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.