Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Hennessy κυκλοφορεί χρυσή καράφα limited edition με NFT

Τα 500 μπουκάλια Hennessy Paradis Golden Edition θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο BlockBar και το καθένα συνοδεύεται από ένα μη ανταλλάξιμο κουπόνι (NFT), που σχεδιάστηκε από τη στυλίστρια Veneda Carter με έδρα το Λος Άντζελες.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Το Hennessy Paradis δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1979, με τον master blender Maurice Fillioux να το συγκρίνει με την κλασική μουσική «που σε απομακρύνει και σε συνδέει με τα συναισθήματά σου». Όμως, με αυτήν την επιδρομή στο blockchain, ο οίκος Hennessy έχει κάνει αναμφισβήτητα ένα άλμα προς το μέλλον.

Αρχικά, η Carter, η οποία έχει δουλέψει ως στυλίστρια για την Kim Kardashian και τον Kanye West, είναι γνωστή για τη δουλειά της με το χρυσό, γι’ αυτό και επιλέχθηκε για αυτό το έργο. Σχεδίασε ένα τρισδιάστατο κινούμενο έργο τέχνης NFT που απεικονίζει ένα τοπίο στην έρημο με την καράφα Hennessy φωτισμένη από χρυσό φως. Περιγράφοντας το έργο, είπε: «[είναι] «μια αφθονία της Φύσης γυαλισμένη από ανθρώπινα χέρια… Πολλοί από εμάς έχουμε νιώσει το πνεύμα της και λαχταρούμε να το καταλάβουμε, μια αρμονία που μας δένει».

Το BlockBar, η πλατφόρμα όπου θα πωλείται, αυτοχαρακτηρίζεται ως «η πρώτη παγκόσμια αγορά DTC [απευθείας προς τον καταναλωτή] NFT για κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά πολυτελείας» και ιδρύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον κόσμο του blockchain, η διαδικασία αγοράς μπορεί να φαίνεται κάπως περίπλοκη:

Κατά την αγορά, το BlockBar θα κρατήσει το φυσικό μπουκάλι (με ένα αρχείο γνησιότητας στο blockchain ως πιστοποιητικό ιδιοκτησίας) και στον παραλήπτη του δώρου θα σταλεί μέσω email το NFT (με ένα προσωπικό μήνυμα), ο παραλήπτης θα προσκαλείται στη συνέχεια να δημιουργήσει ένα BlockBar λογαριασμό και αποδεχτείτε το NFT. Στη συνέχεια, μπορούν να επιλέξουν είτε να εξαργυρώσουν το φυσικό προϊόν και να τους παραδοθεί, είτε να ανταλλάξουν την έκδοση NFT στην αγορά του BlockBar ή να το διατηρήσουν στην «εικονική μπάρα» τους.

Ο Dov Falic, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής του BlockBar, δήλωσε: «Το BlockBar είναι στην πρώτη γραμμή του phygital gifting αυτή τη γιορτινή περίοδο και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στην κοινότητά μας αυτή τη μοναδική προσφορά που συνδυάζει ένα αποκλειστικό έργο τέχνης της Veneda Carter με εξατομικευμένα μηνύματα δώρων και επενδυτικό , NFT με υποστήριξη περιουσιακών στοιχείων της Hennessy Paradis Golden Edition.»

Η πρώτη έκδοση αναμένεται στις 23 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. EST, με κάθε NFT 2.500 $ διαθέσιμο για αγορά με πιστωτική κάρτα ή Ethereum. Οι 500 φιάλες των 75 εκατοστών θα πωλούνται με σειρά προτεραιότητας. Ενώ, τον Δεκέμβριο θα ακολουθήσει και η κυκλοφορία 100 φιαλών magnum.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μια πιο νέα φρέσκια πρόταση φέρνει το κτήμα RIRA με το ροζέ Pinot Noir του 2021 το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον στο Peloponnese Wine...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από τις πλαγιές του Ολύμπου στις βουνοκορφές της Πίνδου και από εκεί στο πλατό του Αμυνταίου και σε όλη τη Μακεδονία, στους παραλίμνιους, παραθαλάσσιους...

REPORTS

Κολλινιάτικο, Μαύρο Καλαβρυτινό, Λαγόρθι και Τινακτορώγος έκαναν το ντεμπούτο τους στο οινικό κοινό της Αθήνας, στο πλαίσιο του Peloponnese Wine Festival που φιλοξένησε την...

REPORTS

Tις πέντε διαφορετικές εκφράσεις του Μοσχοφίλερου έρχεται να εκφράσει η Οινοποιία Μπουτάρη, συγκεντρώνοντας και προβάλλοντας τα στάδια της συγκεκριμένης ποικιλίας, η οποία έχει ταυτιστεί...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.