Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η British Airways διόρισε MW για να βελτιώσει την εμπειρία των ταξιδιών

Η British Airways διόρισε έναν Master of Wine πλήρους απασχόλησης, τον Tim Jackson MW, για να βελτιώσει την premium εμπειρία για τους πελάτες της τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα.

Επιμέλεια: Ζήσης Πανάγος

Ο Master of Wine της British Airways θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην επιλογή και τη δοκιμή πιθανών νέων κρασιών, την επιμέλεια περιγραφών μενού, την ανάπτυξη της ευρύτερης στρατηγικής ποτών της αεροπορικής εταιρείας και την προμήθεια μιας ποικιλίας κρασιών από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν οι πελάτες.

Εκτός από την προσεκτική επιλογή εκλεκτών κρασιών και αφρωδών επιλογών, ο Master of Wine θα ηγηθεί της επιλογής του χαρτοφυλακίου ποτών της αεροπορικής εταιρείας στα σαλόνια και στο αεροπλάνο. Αυτό περιλαμβάνει την υπεράσπιση των καλύτερων βρετανικών μπύρας, την προώθηση των κλασικών τζιν και την ανάπτυξη καινοτόμων εναλλακτικών μη αλκοολούχων ποτών. Ένα μεγάλο μέρος του ρόλου θα περιλαμβάνει επίσης μια διαρκή εστίαση στη συνεκτίμηση των διαφορών στις γεύσεις, καθώς και στις αλλαγές γεύσης και δομής των ποτών σε υψόμετρο.

Επιπρόσθετα, η Sajida Ismail, Διευθύντρια Ενσωματωμένης Εμπειρίας στη British Airways, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Tim στην British Airways. Οι γνώσεις και η τεχνογνωσία του διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στις προσπάθειές μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την premium εμπειρία που αναζητούν οι πελάτες μας όταν πετούν μαζί μας και προσφέρουν προϊόντα που οι συνάδελφοί μας είναι περήφανοι να εξυπηρετούν.

Ο Tim Jackson, Master of Wine της British Airways, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι το πρώτο άτομο που παίρνει αυτή τη θέση στη British Airways. Ως άπληστος ταξιδιώτης, έχω δοκιμάσει κρασί από όλες τις γωνιές του πλανήτη, από την Καλιφόρνια μέχρι τη Χιλή, οπότε ελπίζω η αγάπη μου για τα ταξίδια, μαζί με την εμπειρία και τις γνώσεις μου για το κρασί, να κάνουν θετική διαφορά στην premium εμπειρία που προσφέρουμε οι πελάτες μας.»

Ο Tim έχει ήδη εισαγάγει νέα κρασιά Sauvignon Blanc και Pinot Noir στις premium καμπίνες της αεροπορικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Dog Point Sauvignon Blanc στο First και Grove Mill Sauvignon Blanc στο Club World, αμφότερα από το Marlborough της Νέας Ζηλανδίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η αεροπορική εταιρεία κυκλοφόρησε μια ειδική επιλογή Μπορντό για την εορταστική περίοδο, γιορτάζοντας τον τρύγο του 2010 και από τις δύο πλευρές του Μπορντό, που περιλαμβάνει το Château Haut-Batailley και το Clos de l’Oratoire. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν οποιοδήποτε από αυτά τα κρασιά τον Δεκέμβριο.

Ενώ, από τον Ιανουάριο του 2023, η British Airways θα εισάγει επίσης μια στρατηγική επιλογής κρασιού στο First and Club World, παρουσιάζοντας διαφορετικούς προορισμούς σε όλο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας που παράγουν κρασιά υψηλής ποιότητας. Η αεροπορική εταιρεία θα αναδεικνύει έναν προορισμό κάθε φορά, για να γιορτάσει από πού προέρχονται τα κρασιά και το παγκόσμιο δίκτυο στο οποίο πετά η αεροπορική εταιρεία. Αυτό βασίζεται στα συνεχιζόμενα σχέδια της British Airways να φέρει μια μεγάλη γκάμα κρασιών από όλο τον κόσμο για να απολαμβάνουν οι πελάτες της στην άνεση του καθίσματος τους.

Το Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική θα είναι το πρώτο επίκεντρο της αεροπορικής εταιρείας, με νέες προσφορές κρασιών, όπως το Renaissance Chenin Blanc του Radford Dale από παλιά αμπέλια στο Stellenbosch, καθώς και το σημείο αναφοράς Swartland Syrah των Andrea και Chris Mullineux από το Οινοποιείο της Χρονιάς της Νότιας Αφρικής.

Αυτό το ραντεβού αποτελεί μέρος της ευρύτερης δέσμευσης της αεροπορικής εταιρείας να συνεχίσει να αναβαθμίζει την πρόταση προϊόντων της για τους πελάτες της. Η British Airways εφάρμοσε βελτιωμένες υπηρεσίες στις καμπίνες First, World Traveler Plus, World Traveler και Club Europe νωρίτερα φέτος και πρόσφατα κυκλοφόρησε ξανά την εμπειρία φαγητού σε στυλ μπρασερί Club World, με νέα εποχικά μενού που υπερασπίζονται τα καλύτερα φαγητά της βρετανικής κουζίνας.

 

ΠΗΓΗ: traveldailynews.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Αντλώντας έμπνευση και ερεθίσματα από την οινική παράδοση των Γιάλτρων της Βόρειας Εύβοιας, που αποτέλεσε το παλαιότερο κρασοχώρι της ευρύτερης περιοχής, ο οινοποιός Κώστας...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μια πιο νέα φρέσκια πρόταση φέρνει το κτήμα RIRA με το ροζέ Pinot Noir του 2021 το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον στο Peloponnese Wine...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από τις πλαγιές του Ολύμπου στις βουνοκορφές της Πίνδου και από εκεί στο πλατό του Αμυνταίου και σε όλη τη Μακεδονία, στους παραλίμνιους, παραθαλάσσιους...

REPORTS

Κολλινιάτικο, Μαύρο Καλαβρυτινό, Λαγόρθι και Τινακτορώγος έκαναν το ντεμπούτο τους στο οινικό κοινό της Αθήνας, στο πλαίσιο του Peloponnese Wine Festival που φιλοξένησε την...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.