Connect with us

Αναζήτηση

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Η λίστα των δικαιούχων αναδιάρθρωσης αμπελώνων 2021-2022

Την προσωρινή λίστα, πριν τον επιτόπιο έλεγχο, στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων για την περίοδο 2021-2022 δημοσίευσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, η κατάταξη των δικαιούχων παραγωγών για την ένταξή τους στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων για την περίοδο 2021-2022, έγινε με βάση τους διοικητικούς ελέγχους που διενέργησαν οι Π.Ε. της χώρας, προκειμένου να είναι δυνατή η διενέργεια των επιτόπιων ελέγχων της παραγράφου 4 του άρθρου 11.

Η προσωρινή κατάταξη των επιλέξιμων αιτήσεων γίνεται σε επίπεδο χώρας, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλεξιμότητας και προτεραιότητας των άρθρων 8, 9 και 10 της αριθμ. 1536/118137/24-05-2019 Υ.Α. (Β’ 2096/05.06.2019) του Υπουργού και της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ολόκληρη η δημοσιευμένη στην Διαύγεια απόφαση ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στον κόσμο της αμπελουργίας, υπάρχει επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που θέτουν τα παράσιτα και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Επικεφαλής αυτής της...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA επιστρέφει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και μεταμορφώνει το Ωδείο Αθηνών σε μια πολύχρωμη γιορτή κρασιού!

REPORTS

Το καθεστώς των Αδειών Φύτευσης (που αντικατέστησε το καθεστώς των Δικαιωμάτων Φύτευσης σύμφωνα με το οποίο το Δικαίωμα φύτευσης μπορούσε να γίνει αυτοτελώς αντικείμενο...

REPORTS

To Cellier Wine Fair, η πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων, που διοργανώθηκε για 16η χρονιά από τις κάβες Cellier και από τη GENKA1877,...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

REPORTS

Μια φρέσκια, πειραματική, Μαλαγουζιά του 2024 από το Κτήμα Κίτρος, ένα Ξινόμαυρο από αμφορέα, σε ειδική οινοποίηση, από το Κτήμα Κυρ Γιάννη, δύο διαφορετικές...