Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η δημοπρασία της Washington Wines συγκέντρωσε 4 εκατ.

Η Auction of Washington Wines (AWW) φιλοξένησε ένα Σαββατοκύριακο εκδηλώσεων συγκέντρωσης κεφαλαίων για τον εορτασμό των 35 χρόνων, συγκεντρώνοντας 4 εκατομμύρια δολάρια.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

«Χάρη στα απίστευτα γενναιόδωρα οινοποιεία, τους δωρητές και τους χορηγούς μας, το AWW μπορεί να συνεχίσει την αποστολή του να ανυψώσει τη βιομηχανία κρασιού της Ουάσιγκτον και να αυξήσει τις προσπάθειές του για να υποστηρίξει υγιείς κοινότητες και υγιή γη στην πολιτεία της Ουάσιγκτον», δήλωσε ο Jamie Peha, εκτελεστικός διευθυντής της Δημοπρασίας της Washington Wines.

«Μαζί με τους φιλανθρωπικούς μας εταίρους, το Seattle Children’s, το WSU Αμπελουργική & Οινολογική Έρευνα και το Industry Grant Partner Vital Wines, διασφαλίζουμε ότι οι φιλανθρωπικές προσπάθειές μας έχουν βαθιά απήχηση στη βιομηχανία κρασιού της Ουάσιγκτον», πρόσθεσε.

Η εικονική δημοπρασία, που απευθύνεται σε κορυφαίους συλλέκτες κρασιών της Ουάσιγκτον, πρόσφερε μοναδικές παρτίδες κρασιού με πέντε θήκες από 20 από τους πιο γνωστούς παραγωγούς της Ουάσιγκτον, συμπεριλαμβανομένων των DeLille Cellars, L’Ecole No41 και Leonetti Cellar. Η υψηλότερη προσφορά (14.000 $) ήταν για ένα κόκκινο μείγμα 2019 Leonetti Cellar από Malbec και Cabernet Sauvignon. Η εικονική εκδήλωση συγκέντρωσε 165.000 δολάρια για την έρευνα τόσο στην οινοποίηση όσο και στην αμπελοκαλλιέργεια στην Ουάσιγκτον.

Η εκδήλωση τίμησε μερικούς από τους μακροχρόνιους κολοσσούς του κλάδου της Ουάσιγκτον και την «επόμενη γενιά» αναδυόμενων ηγετών του κλάδου. Το Βραβείο Lifetime Achievement δόθηκε στον Bob Betz MW για την πρωτοποριακή και διακοσμημένη καριέρα του στο κρασί της Ουάσιγκτον που εκτείνεται για περισσότερα από 25 χρόνια.

Η δημοπρασία για πικ-νικ και βαρέλι οινοποιού ήταν μια υπαίθρια εκδήλωση με περισσότερους από 1.000 παρευρισκόμενους. Τριάντα οινοποιεία πρόσφεραν πέντε θήκες κρασιών που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει σε δημόσιο διαγωνισμό. Η εκδήλωση περιελάμβανε διαφορετικές απόψεις για μπάρμπεκιου με ζευγαρώματα κορεάτικου, ινδικού, Τέξας και βορειοδυτικού στυλ για να συνδυάζονται με κρασιά που χύνονται από 100 οινοποιεία της Ουάσιγκτον. Η εκδήλωση συγκέντρωσε $108.000.

Το 35ο ετήσιο γκαλά επανήλθε σε πλήρη εξέλιξη μετά τις τροποποιήσεις του Covid το 2021. Η DeLille Cellars χρηματοδότησε την κορυφαία προσφορά στην εκδήλωση, “Best of Bordeaux” ένα ταξίδι πέντε διανυκτερεύσεων στο Μπορντό με τον εκτελεστικό οινοποιό Chris Upchurch, συμπεριλαμβανομένων επισκέψεων σε ορισμένα το grand cru Chateaux της περιοχής. Αυτό έπιασε 250.000 δολάρια. Η παρτίδα «Antinori Classico» περιλάμβανε δύο ταξίδια για να ανακαλύψετε τις ρίζες του Col Solare βαθιά στους αμπελώνες της οικογένειας Antinori της Τοσκάνης. Ευγενική προσφορά του Ste. Michelle Wine Estates και Marchese Antinori, αυτή η παρτίδα πωλήθηκε για 200.000 δολάρια.

Από την ίδρυσή του το 1988, το AWW έχει συγκεντρώσει πάνω από 59 εκατομμύρια δολάρια για να ωφελήσει το παιδικό νοσοκομείο Seattle Children’s, την Έρευνα Αμπελουργίας & Οινολογίας του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Ουάσιγκτον και το AWW Industry Grant. Η Vital Wines, ο εταίρος επιχορήγησης του κλάδου 2021-22, χρησιμοποίησε την επιχορήγηση για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση μιας δίγλωσσης θέσης εργαζομένου στον τομέα της υγείας της κοινότητας Promotora de Salud στην κοιλάδα Walla Walla.

 

ΠΗΓΗ:decanter.com

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μια πιο νέα φρέσκια πρόταση φέρνει το κτήμα RIRA με το ροζέ Pinot Noir του 2021 το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον στο Peloponnese Wine...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από τις πλαγιές του Ολύμπου στις βουνοκορφές της Πίνδου και από εκεί στο πλατό του Αμυνταίου και σε όλη τη Μακεδονία, στους παραλίμνιους, παραθαλάσσιους...

REPORTS

Κολλινιάτικο, Μαύρο Καλαβρυτινό, Λαγόρθι και Τινακτορώγος έκαναν το ντεμπούτο τους στο οινικό κοινό της Αθήνας, στο πλαίσιο του Peloponnese Wine Festival που φιλοξένησε την...

REPORTS

Tις πέντε διαφορετικές εκφράσεις του Μοσχοφίλερου έρχεται να εκφράσει η Οινοποιία Μπουτάρη, συγκεντρώνοντας και προβάλλοντας τα στάδια της συγκεκριμένης ποικιλίας, η οποία έχει ταυτιστεί...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.