Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Εκλογή Προέδρου Επιτροπής Αμπελουργίας από τον Διεθνή Οργανισμό Οίνου και Αμπέλου

Κατά την τελευταία γενική συνέλευση του Διεθνή Οργανισμού Οίνου και Αμπέλου (OIV), ο Ahmet Altindisli (από την Τουρκία) έγινε Πρόεδρος της Επιτροπής Αμπελουργίας (President of Commission I Viticulture). 

Πηγή φωτοραφίας facebook OIV

Ο Ahmet Altindisli, εξειδικευμένος στη βιολογική παραγωγή, είναι ο Τούρκος αντιπρόσωπος στην Επιτροπή «αμπελουργίας» από το 2007. Είναι επίσης δάσκαλος, ερευνητής και καθηγητής αμπελουργίας στη Σχολή Γεωργίας του Πανεπιστημίου Ege στη Σμύρνη. Πράγματι, από το 2012, ο Ahmet Altindisli είναι μέλος της Τουρκικής Φυτοκομικής Εταιρείας, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής για το Παγκόσμιο Συνέδριο Αμπέλου και Οίνου.

 

Πηγή OIV

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Τα Οινοποιεία Boutari υποστήριξαν για δεύτερη χρονιά τον θεσμό των “Χρυσών Σκούφων”, την κορυφαία διοργάνωση γαστρονομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι προσκεκλημένοι είχαν...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στις 20.00 στο The Met Hotel, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, θα γίνουν δοκιμές οίνων στα τύφλα.

REPORTS

Ιδιαίτερο το γεωφυσικό ανάγλυφο της Σάμου με τις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, επιβλητικούς ορεινούς όγκους, χωριά-αετοφωλιές και κατοίκους εργατικούς που αγαπούν την καλλιέργεια του...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

REPORTS

To Οινοποιείο Ιδαία με χαρά παρουσιάζει τις νέες ετικέτες των «ΙΔΑΙΑ CLASSICS» ενός λευκού και ενός ερυθρού, που αποτελούν την κλασική σειρά κρασιών του...

REPORTS

Οι λάτρεις του κρασιού της Βουργουνδίας μπορεί να έχουν περισσότερες επιλογές, αφού οι δύο τελευταίες σοδειές βοήθησαν στην αναπλήρωση των αποθεμάτων στα κελάρια των...

REPORTS

Το πρώτο βήμα μιας συντονισμένης προσπάθειας ώστε να ενισχυθεί η παρουσία των ελληνικών κρασιών στην αλβανική αγορά η οποία, επί του παρόντος, είναι ισχνή,...