Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Εκλογή Προέδρου Επιτροπής Αμπελουργίας από τον Διεθνή Οργανισμό Οίνου και Αμπέλου

Κατά την τελευταία γενική συνέλευση του Διεθνή Οργανισμού Οίνου και Αμπέλου (OIV), ο Ahmet Altindisli (από την Τουρκία) έγινε Πρόεδρος της Επιτροπής Αμπελουργίας (President of Commission I Viticulture). 

Πηγή φωτοραφίας facebook OIV

Ο Ahmet Altindisli, εξειδικευμένος στη βιολογική παραγωγή, είναι ο Τούρκος αντιπρόσωπος στην Επιτροπή «αμπελουργίας» από το 2007. Είναι επίσης δάσκαλος, ερευνητής και καθηγητής αμπελουργίας στη Σχολή Γεωργίας του Πανεπιστημίου Ege στη Σμύρνη. Πράγματι, από το 2012, ο Ahmet Altindisli είναι μέλος της Τουρκικής Φυτοκομικής Εταιρείας, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής για το Παγκόσμιο Συνέδριο Αμπέλου και Οίνου.

 

Πηγή OIV

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Φέτος, η οικογένεια της Ανώσκελη γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας του ελαιουργείου της και 20 χρόνια λειτουργίας του οινοποιείου της, συνεχίζοντας την παράδοση και αγάπη...

REPORTS

Ο Nicolas Castan, ένας 42χρονος οινοποιός από την Aude της Γαλλίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της παρατεταμένης ξηρασίας που μαστίζει την πεδιάδα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί η εκδήλωση του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδας «Μικρά Οινοποιεία Μεγάλα Κρασιά». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το...

REPORTS

Σε μια πρώτη κοινή προσπάθεια, οι πέντε κοινοπραξίες της ιταλικής περιοχής της λίμνης Garda ενώθηκαν για να προωθήσουν τις ονομασίες τους και την οινική...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ολοκληρώθηκε από την αρμόδια Γενική Διεύθυνση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η διαδικασία χορήγησης αδειών νέων αδειών φύτευσης αμπέλου για το έτος 2025. Το έντυπο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πολυαναμενόμενη οινική εκδήλωση «ΒορΟινά» των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος» επέστρεψε στην Αθήνα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την πρώτη...

REPORTS

Ο Nicolas Castan, ένας 42χρονος οινοποιός από την Aude της Γαλλίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της παρατεταμένης ξηρασίας που μαστίζει την πεδιάδα...

REPORTS

Η βιομηχανία αφρωδών οίνων διερευνά νέες τεχνικές παλαίωσης για την ενίσχυση της γεύσης, την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του terroir και τη βελτίωση της συνολικής...