Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Βραβεύσεις για το οινοποιείο Χατζηδάκη από τον διαγωνισμό BIWCF

Το οινοποιείο Χατζηδάκη διακρίθηκε στον διαγωνισμό BIWCF The Balkans International Wine Competition and Festival και κατάφερε να αποσπάσει πολλά βραβεία

Το Σαντορίνη Σκυτάλη 2017 κατέκτησε δύο υψηλές διακρίσεις:

• Διπλό Χρυσό Μετάλλιο 2020

• Τρόπαιο καλύτερου λευκού κρασιού από γηγενή ποικιλία

 

Στον “χορό” των Μεταλλίων και το Αηδάνι :

• Ασημένιο Μετάλλιο 2020

 

Το οινοποιείο Χατζηδάκη δηλώνει: “Αυτές οι διακρίσεις μας «γεμίζουν» υπερηφάνεια για τη δουλειά μας. Ιδιαίτερα όταν το Σαντορίνη Σκυτάλη αποτελεί ετικέτα η οποία σηματοδοτεί για εμάς τη συνέχεια του Οινοποιείου Χατζηδάκη και το πρώτο βήμα μιας προσπάθειας μετάβασης στη νέα εποχή. Ο απώτερος σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να απολαμβάνετε όλοι εσείς κρασιά εκφραστικά ως προς το terroir αλλά και συμβατά με τη φιλοσοφία μας. Ευχόμαστε πως θα αγαπήσετε αυτό το κρασί όσο αγαπάτε τόσα χρόνια όλες μας τις ετικέτες.”

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.

REPORTS

Η Μεσσηνία γιορτάζει τον οίνο την ιστορία και τις προοπτικές των χαρισματικών terroirs στο 3ο Messinia Terroirs Wine Festival.

REPORTS

Κάθε γουλιά του Doux Basil Smash Cocktail είναι ένας ύμνος στις αισθήσεις. Ένα cocktail που δεν φτιάχτηκε απλώς για να δροσίζει - φτιάχτηκε για...

REPORTS

Άνοιγμα σε νέες αγορές πέραν των ΗΠΑ για κρασί και αγροτικά ήταν η σύσταση του Επιτρόπου Γεωργίας, Κρίστοφ Χάνσεν, στη διάρκεια ακρόασης του ενώπιον...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Μαντινεία, Νεµέα, Σαντορίνη και τώρα Νάουσα. Μια ιδέα που άρχισε να χτίζεται δειλά πριν από µισό αιώνα, έχει εξελιχθεί σε ακµάζουσα επιχείρηση, η οποία...

REPORTS

Σε µια µοναδική σύµπραξη γεύσεων, αρωµάτων και πολιτισµού, τα Οινοποιία Μπουτάρη και το Κτήµα Σεµέλη παρουσίασαν τις νέες τους λευκές ετικέτες στο εµβληµατικό Μουσείο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Φλωρεντία της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2025 το 4ο Greek Wine Day, η μεγαλύτερη γευσιγνωσία ελληνικού κρασιού που διοργανώνεται στη γειτονική...

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.