Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Αύξηση της τιμής στα 0,40 ευρώ για το μοσχάτο αποφάσισε o A.Ο.Σ.Τυρνάβου

Στην χθεσινή Γ. Συνέλευση των μελών σχετικά με τον τρύγο, αποφασίστηκε αύξηση της τιμής της ποικιλίας Μοσχάτο, από 0,37 σε 0,40 ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες παραμένουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Παρακάτω o τιμοκατάλογος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ»

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡ.ΕΝΤΥΠΟΥ : ΤΣΠ-1  27/08/2021        21η  ΕΚΔΟΣΗ                                                                                                   

ΤΙΜΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 2021

Ρ Ο Δ Ι Τ Η Σ –  ΓΚΡΕΝΑΖ – ΛΗΜΝΙΩΝΑ – GRENACHE   BLANC B

 Μ Α Κ Α Μ Π Ε Ο – Ν Τ Ε Μ Π Ι Ν Α – U G N I  B L A N C – ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ 

ΒΑΘΜΟΣ
ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
11 0,33
10,5 0,30
10 0,27

ΣΑΒΙΝΙΟΝ 

ΒΑΘΜΟΣ
ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
12 0,58
11 0,53
10 0,48

ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ – ΑΣΥΡΤΙΚΟ

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,40
10,5 0,35
10 0,30
ΚΑΠΕΡΝΕ – ΣΑΡΤΟΝΕ
ΒΑΘΜΟΣ ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
12 0,45
11 0,40
10 0,35
ΓΚΡΑΝ ΝΟΥΑΡ – ΑΛΙΚΑΝΤΕ
ΒΑΘΜΟΣ ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
11 0,36
10,5 0,33
10 0,30
MERLOT – ΣΙΡΑΧ
ΒΑΘΜΟΣ
ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
13 0,45  
12 0,40
11 0,35
ΜΠΑΝΤΙΚΙ
ΒΑΘΜΟΣ ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ
11 0,37
10,5 0,34
10 0,31
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΒΑΘΜΟΣ
11 0,40
10,5 0,37
10 0,34

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ    ΠΟΥ   ΟΙ   ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ   ΔΕΝ   ΕΙΣΚΟΜΙΣΟΥΝ   ΤΟ   100%   ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΕΞΑΓΟΡΑΣ, Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 0,12 ΕΥΡΩ  ΤΟ ΚΙΛΟ.

Πηγή:tirnavitikanea.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.

REPORTS

Η Μεσσηνία γιορτάζει τον οίνο την ιστορία και τις προοπτικές των χαρισματικών terroirs στο 3ο Messinia Terroirs Wine Festival.

REPORTS

Κάθε γουλιά του Doux Basil Smash Cocktail είναι ένας ύμνος στις αισθήσεις. Ένα cocktail που δεν φτιάχτηκε απλώς για να δροσίζει - φτιάχτηκε για...

REPORTS

Άνοιγμα σε νέες αγορές πέραν των ΗΠΑ για κρασί και αγροτικά ήταν η σύσταση του Επιτρόπου Γεωργίας, Κρίστοφ Χάνσεν, στη διάρκεια ακρόασης του ενώπιον...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Μαντινεία, Νεµέα, Σαντορίνη και τώρα Νάουσα. Μια ιδέα που άρχισε να χτίζεται δειλά πριν από µισό αιώνα, έχει εξελιχθεί σε ακµάζουσα επιχείρηση, η οποία...

REPORTS

Σε µια µοναδική σύµπραξη γεύσεων, αρωµάτων και πολιτισµού, τα Οινοποιία Μπουτάρη και το Κτήµα Σεµέλη παρουσίασαν τις νέες τους λευκές ετικέτες στο εµβληµατικό Μουσείο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Φλωρεντία της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2025 το 4ο Greek Wine Day, η μεγαλύτερη γευσιγνωσία ελληνικού κρασιού που διοργανώνεται στη γειτονική...

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.