Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος στην ρετσίνα του Αττικού αμπελώνα

Μετά την επιτυχημένη προβολή 20 ετικετών Ρετσίνας από την Αττική – από 12 οινοποιεία-μέλη της Ένωσης και το Συνεταιρισμό Κορωπίου – σε ειδικό, αφιερωμένο στη Ρετσίνα περίπτερο, στη φετινή διοργάνωση της έκθεσης FoodExpo-Oenotelia, το πλάνο επόμενων ενεργειών προβολής για τη Ρετσίνα, περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις σε επιλεγμένα winebars και εστιατόρια, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου.

Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες στις σελίδες της Ένωσης στα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook: www.facebook.com/atticavineyards

Instagram: www.instagram.com/attica_vineyards

Δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της ρετσίνας, να βιώσουν τη νέα εποχή του  μοναδικού αυτού, παραδοσιακού προϊόντος, και σε όσους είναι διστακτικοί, να ανακαλύψουν το νέο της πρόσωπο.

RetsinAthens λοιπόν… ή με άλλα λόγια: Αναζητήστε τη Ρετσίνα στην Αθήνα!

Οι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας που θα φιλοξενήσουν μία επιλογή ετικετών από το πιο τραγουδισμένο κρασί της Αθήνας, τη Ρετσίνα είναι:

Retro Gastro – Funky Taverna (αρχική δράση: 01 & 02/06)

Agape, Caravin Wine & Wanderlust, Cinque Wine & Deli,    Drunky Goat,

Kiki De Grèce, Koperti Wine Bar, Lost Roots, Reveller’s Row Restaurant

Στόρι Άθενς, Troianou Wines, Vintage Wine Bar & Bistro, Wine Barrique

Wine With Eleni, Σαρδελάκι Με Θέα, Botrini ‘s Restaurant,

Μεζεκλίκια Της Λαχαναγοράς: (τελική δράση: 22/06/2024)

Τα οινοποιεία-μέλη της ΕΝ.Ο.Α.Α. που συμμετέχουν στις δράσεις προβολής της Ρετσίνας για το μήνα Ιούνιο είναι:

Αμπελώνες Μάρκου, Κελλάρι Παπαχρήστου, Μικροοινοποιία Μυλωνά, Οινοποιείο Άωτον, Οινοποιείο Γκίκα, Οινοποιείο Λιέπουρη,

Οινοποιείο Νικολάου, Οινοποιείο Νικολού, Οινοποιείο Παπαγιαννάκου, Οινοποιείο Παπαγιάννη, Οινοποιείο Τσούρη, Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου, Greek Wine Cellars, ΑΟΣ Κορωπίου

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στους αμπελώνες του Κώστα Βρυνιώτη που βρίσκονται στους πρόποδες ορεινών όγκων της Βόρειας Εύβοιας κοντά στην ‘πολυστάφυλο΄ Ιστιαία ο τρύγος φέτος ξεκίνησε τρεις εβδομάδες...

REPORTS

Η Dom Pérignon αποκαλύπτει την Vintage σαμπάνια της εμπνευσμένη από τον σπουδαίο καλλιτέχνη Basquiat, μία φιάλη που αποτελεί την συγχώνευση τέχνης και σαμπάνιας.

REPORTS

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, το Παρίσι αποτέλεσε τον πέμπτο κατά σειρά οινικό σταθμό στις εξαιρετικά επιτυχημένες και καινοτόμες προωθητικές δράσεις που οργανώνουν τα 50...

REPORTS

Σε εποχές της δεκαετίας του ’90 επέστρεψαν οι οινοπαραγωγοί του Chianti Classico, λόγω του κρύο και των βροχοπτώσεων που επικράτησαν στην περιοχή την περασμένη...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

REPORTS

Μια φρέσκια, πειραματική, Μαλαγουζιά του 2024 από το Κτήμα Κίτρος, ένα Ξινόμαυρο από αμφορέα, σε ειδική οινοποίηση, από το Κτήμα Κυρ Γιάννη, δύο διαφορετικές...