Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ανανεωμένη Prowein καταυθάνει στις 19 με 21 Μαρτίου 2023

Η Διεθνής Έκθεση Οίνων-Ποτών Prowein, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες εκθέσεις για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά διεθνώς.

Πέρυσι, η 26η  Διεθνής Έκθεση Prowein επέστρεψε δυναμικά στην μετα-πανδημική εποχή με το σύνολο των επισκεπτών να ξεπερνάει του 38.000 από 145 χώρες, ενώ ο αριθμός των εκθετών έφτασε τους 5.700 από 62 χώρες, σε 13 διακριτές αίθουσες. Υπενθυμίζεται πως για τους Έλληνες οινοποιούς, η Διεθνής Έκθεση Prowein έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι η Γερμανία απορροφά, αναλόγως της χρονιάς, από το 39 έως και 50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.prowein.com.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.

REPORTS

Η Μεσσηνία γιορτάζει τον οίνο την ιστορία και τις προοπτικές των χαρισματικών terroirs στο 3ο Messinia Terroirs Wine Festival.

REPORTS

Κάθε γουλιά του Doux Basil Smash Cocktail είναι ένας ύμνος στις αισθήσεις. Ένα cocktail που δεν φτιάχτηκε απλώς για να δροσίζει - φτιάχτηκε για...

REPORTS

Άνοιγμα σε νέες αγορές πέραν των ΗΠΑ για κρασί και αγροτικά ήταν η σύσταση του Επιτρόπου Γεωργίας, Κρίστοφ Χάνσεν, στη διάρκεια ακρόασης του ενώπιον...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Μαντινεία, Νεµέα, Σαντορίνη και τώρα Νάουσα. Μια ιδέα που άρχισε να χτίζεται δειλά πριν από µισό αιώνα, έχει εξελιχθεί σε ακµάζουσα επιχείρηση, η οποία...

REPORTS

Σε µια µοναδική σύµπραξη γεύσεων, αρωµάτων και πολιτισµού, τα Οινοποιία Μπουτάρη και το Κτήµα Σεµέλη παρουσίασαν τις νέες τους λευκές ετικέτες στο εµβληµατικό Μουσείο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Φλωρεντία της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2025 το 4ο Greek Wine Day, η μεγαλύτερη γευσιγνωσία ελληνικού κρασιού που διοργανώνεται στη γειτονική...

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.