Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

H DCWAF έκανε δημοπρασία βοηθώντας ιδρύματα για παιδιά

Το Destin Charity Wine Auction Foundation πραγματοποίησε την πρώτη του πλήρως ζωντανή δημοπρασία από το 2019 στις 23 Απριλίου και η θριαμβευτική επιστροφή της εκδήλωσης συγκέντρωσε περισσότερους από 600 συμμετέχοντες και 3,8 εκατομμύρια δολάρια για 16 φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά στη βορειοδυτική Φλόριντα.

Η ζωντανή δημοπρασία συγκέντρωσε 1,8 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από την περσινή υβριδική εκδήλωση, η οποία συνδύαζε ορισμένες προσωπικές εκδηλώσεις με διαδικτυακές δημοπρασίες. «Τα αποτελέσματα της φετινής δημοπρασίας ξεπέρασαν κατά πολύ οτιδήποτε θα μπορούσαμε να έχουμε ονειρευτεί», δήλωσε ο πρόεδρος του DCWAF John Russell.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι κορυφαίες παρτίδες περιελάμβαναν το “Magnum Force”, μια συλλογή 50 magnum από οινοποιεία όπως τα Dunn Vineyards, Kosta Browne, Joseph Phelps και Château de Beaucastel, που συγκέντρωσε μια προσφορά ρεκόρ 70.000 $. Οι παρτίδες με επίκεντρο την εμπειρία περιλάμβαναν ένα ταξίδι στη Νάπα με δείπνο κρασιού που διοργανώθηκε από την Forman Vineyards που πουλήθηκε για 54.000 $, ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Τοσκάνη που πουλήθηκε τέσσερις φορές για συνολικά 160.000 $ και ένα προσαρμόσιμο ταξίδι στο Μπορντό που πωλήθηκε τέσσερις φορές για συνολικά 140.000 $ . «Συνεχίζουμε να βρίσκουμε επιτυχία με ένα μείγμα ταξιδιών και παρτίδων κρασιού, και οι περισσότερες παρτίδες περιλαμβάνουν κάποιο συστατικό κρασιού», είπε ο Russell.

Φέτος, η DCWAF πρόσφερε επίσης ένα μπουκάλι 9 λίτρων του Ellison Ingram Russian River Cuvée που κατασκευάστηκε από την Thompson 31Fifty Wines. Το cuvée έγινε προς τιμήν του γιου των μακροχρόνιων υποστηρικτών του DCWAF Doug και Merrisa Ingram, Ellison, ο οποίος πέθανε τραγικά πέρυσι σε ηλικία 9 ετών. Η παρτίδα πουλήθηκε για 65.000 δολάρια και στη συνέχεια για 75.000 δολάρια. Τα έσοδα από την κλήρωση θα ωφεληθούν από το Ellison Ingram Scholarship Fund, το οποίο χορηγεί υποτροφίες σε παιδιά που έχουν προηγουμένως βοηθηθεί από μια από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις συνεργατών του DCWAF.

“Η Thompson 31Fifty Wines δημιούργησε το Ellison’s Cuvée από ένα μείγμα των αμπελώνων μας Estate Pommard και Calera Pinot Noir”, δήλωσε ο συνιδιοκτήτης Mike Thompson στο Wine Spectator. «Είναι ένα μείγμα της αγάπης του Έλισον, της αγάπης των Ίνγκραμ και της αγάπης της κοινότητας». Στον αμπελώνα του Thompson’s Estate Pommard, η σειρά Νο. 9 θα είναι αφιερωμένη στον Έλισον και θα επισημαίνεται με μια πινακίδα για το Ίδρυμα Ellison McCraney Ingram.

Οι φιλανθρωπικοί εταίροι της δημοπρασίας επικεντρώνονται σε μια σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά της βορειοδυτικής Φλόριντα που έχουν ανάγκη, όπως η έλλειψη στέγης, η επισιτιστική ασφάλεια, η ψυχική υγεία και πολλά άλλα.

«Τα κεφάλαια που λαμβάνουμε από τη δημοπρασία τροφοδοτούν τα προγράμματά μας που εξυπηρετούν πάνω από 3.000 παιδιά με επισιτιστική ανασφάλεια κάθε εβδομάδα, όλο το χρόνο», δήλωσε η Tiffanie Nelson, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του Food for Thought Outreach. Η Teresa Jones, εκτελεστική διευθύντρια του Habitat for Humanity της κομητείας Walton, δήλωσε ότι τα κεφάλαια από το DCWAF “μας βοηθούν να έχουμε μόνιμο και διαρκή αντίκτυπο [στα] τα παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια που χτίζουμε και να σπάσουμε τον κύκλο της φτώχειας. Δεν είναι ο οργανισμός που είμαστε σήμερα χωρίς το DCWAF.”

Μετά τις πολύπλοκες λειτουργίες του COVID-19 τόσο για τη δημοπρασία όσο και για τους φιλανθρωπικούς εταίρους της τα τελευταία δύο χρόνια, η φετινή ισχυρή επιστροφή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη. «Αυτό που δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί είναι ο αντίκτυπος που θα έχουν αυτά τα κεφάλαια στις υποστηριζόμενες φιλανθρωπικές οργανώσεις μας», είπε ο Russell. «Έχουν παλέψει μέσω της πανδημίας για να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, συχνά με μεγάλο κίνδυνο για τον εαυτό τους, έτσι ώστε τα παιδιά της κοινότητάς μας να ξέρουν ότι δεν ξεχάστηκαν».

πηγή: wine spectator.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.