Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

H Άνοιξη των ροζέ κρασιών στις 9 Μαϊου

H Wine Plus ετοιμάζει τη 3rd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Ανταποκρινόμενοι στη διαρκώς αυξανόμενη διάθεση των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των ροζέ κρασιών, διοργανώνουμε για τρίτη φορά τη μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ κρασιών στη Βόρεια Ελλάδα.

Μια σύγχρονου προφίλ εκδήλωση ελευθέρου τύπου γευστικής δοκιμής, στην οποία ο επισκέπτης δοκιμάζει μόνος του τα κρασιά που επιθυμεί.

Οι εκατοντάδες επισκέπτες -επαγγελματίες και καταναλωτές- που παρευρέθηκαν στις προηγούμενες διοργανώσεις, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν συγκεντρωμένα σε μία αίθουσα, ροζέ κρασιά-εκπροσώπους των κυριότερων ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων, ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες και σημαντικές ξένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα.

Και η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, μια εκδήλωση η οποία στοχεύει στην ανάδειξη της ποικιλομορφίας των ροζέ κρασιών, αγαπήθηκε ήδη πολύ!

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki πραγματοποιείται με την αιγίδα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.