Η εξάπλωση της αγάπης για το ροζέ κρασί, έχει φτάσει και στην Ελλάδα, διευρύνοντας τις επιλογές του οινικού κοινού και εμπλουτίζοντας τους καταλόγους των εστιατορίων και τις αποχρώσεις των ραφιών.
Και ναι, έρχεται για άλλη μια χρονιά, το οινικό ραντεβού των ροζέ οίνων που κανένας λάτρης του κρασιού δεν πρέπει να χάσει!
Όπως και να τα πείτε, «ροζέ», «pink» ή «ερυθρωπά», είναι φρέσκα και ξεδιψαστικά, φρουτώδη και γοητευτικά, παιχνιδιάρικα και ευκολόπιοτα. Είναι τα κατεξοχήν κρασιά του καλοκαιριού και δεν είναι τυχαίο ότι στη Γαλλία έχουν ξεπεράσει σε κατανάλωση τα λευκά κρασιά. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μυστικό που τα αφορά είναι το εξής: Η Ελλάδα παράγει πολύ όμορφα ροζέ κρασιά και μάλιστα σε πολλά διαφορετικά στυλ τα περισσότερα από τα οποία είναι άγνωστα.
Η έκθεση θα περιλαμβάνει μια γκάμα άνω των 200 ροζέ αποχρώσεων από διαφορετικούς παραγωγούς, και οι επισκέπτες θα έχουν την πολύτιμη ευκαιρία να τα δοκιμάσουν. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι 11.00- 18.00μμ , και η είσοδος είναι στα 12 ευρώ.
Να είστε όλοι εκεί!
