Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Χούλιγκαν ισοβίτης ομάδας ποδοσφαίρου κυκλοφορεί δική του ετικέτα κρασιού

Το πρώην αφεντικό χούλιγκαν της ποδοσφαιρικής ομάδας River Plate, Άλαν Σλένκερ, ο οποίος αυτή τη στιγμή εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία ενός αντιπάλου της φατρίας, κυκλοφόρησε μια ετικέτα κρασιού προς τιμήν της εταιρείας του πίσω από τα κάγκελα στη φυλακή Chubut, στη νότια Αργεντινή.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

«Έχω την μεγάλη χαρά και την ικανοποίηση να ανακοινώσω, ότι μετά από μεγάλη προσπάθεια, ένα όνειρο δύο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα»,ανέφερε ο Schlenker σχετικά με την κυκλοφορία του κρασιού μέσω Twitter. «Τώρα, οι οπαδοί της River [Plate] έχουν το δικό τους κρασί Malbec από τη Mendoza.»

Πιο συγκεκριμένα, το κρασί Malbec από την Mendoza, που φέρεται να παράγεται στην κοιλάδα Uco φέρει τον τίτλο της ομάδας River Plate (γνωστή ως “barra brava” στην Αργεντινή), Los Borrachos del Tablón (“The Drunks in the Bleachers”) μαζί με μια φωτογραφία ενός πλήθους οπαδών που κυματίζουν σημαίες και τον αριθμό “14” (γνωστός ως “ο μεθυσμένος” αριθμός σε μπίνγκο και λαχεία στην Αργεντινή).

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε μαζί με κοκκώδη πλάνα από ένα οινοποιείο και τα κρασιά να κατεβαίνουν στη γραμμή εμφιάλωσης. Το κρασί διατίθεται για 1150 πέσο Αργεντινής ένα μπουκάλι (7,20 δολάρια ΗΠΑ) μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας losborrachosdeltablon.com.ar και παράγεται μέσω του οινοποιείου Uco Wines, το οποίο προσφέρει υπηρεσία ιδιωτικής ετικέτας.

«Κάναμε μια δοκιμή με πολλά οινοποιεία[…] μαζί με το άτομο, που είναι υπεύθυνος για όλα αυτά», είπε ο Schlenker στο αργεντίνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Infobae. «Τελικά επιλέξαμε το οινοποιείο Uco Wines επειδή μας πρόσφερε ένα καλό προϊόν και επίσης έχει τρία κανάλια εξαγωγής, μάλιστα ένα είναι πολύ σημαντικό στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θέλουμε επίσης να πάμε τη μάρκα Los Borrachos».

«Πουλάω το κρασί πρακτικά με κόστος», πρόσθεσε. «Ο στόχος μου δεν είναι να βγάλω χρήματα. Αν με ρωτήσεις κανείς αν δοκίμασα το κρασί μου, η απάντηση είναι όχι. Αφού είμαι στην φυλακή…».

Τέλος, ο Schlenker εκτίει ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του αντιπάλου Barra brava Gonzalo Acro, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε το 2007, όταν οι Los Borrachos είχαν χωριστεί σε δύο αντίπαλες φατρίες, η μία με επικεφαλής τον Schlenker και η άλλη από τον Adrian Rousseau. Ο Schlenker, ο οποίος επίσης έγινε πρωτοσέλιδος επειδή παντρεύτηκε πίσω από τα κάγκελα νωρίτερα φέτος, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

 

ΠΗΓΗ: wine-searcher.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.