Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε πυρετώδεις ρυθμούς για την μεγαλύτερη έκθεση κρασιού της Ευρώπης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για την ProWein, τη Διεθνή Εμπορική Έκθεση Οίνου και Οινοπνευματωδών ποτών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2023 στους εκθεσιακούς χώρους στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Die ProWein in Düsseldorf ist die international führende Fachmesse für Weine und Spirituosen und feiert in diesem Jahr ihr 25jähriges Jubiläum. Vom 17. bis 19. März 2019 präsentieren sich knapp 7.000 Aussteller aus 60 Nationen in zehn Messehallen. | ProWein in Düsseldorf is the world’s leading trade fair for wine and spirits, and is the largest industry platform for professionals from viticulture, production, trade and gastronomy. From 17 – 19 March about 7,000 exhibitors from 60 Nations showcase their products in ten halls. This year ProWein celebrates its 25th anniversary.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Η προθεσμία εγγραφής των εκθετών έχει παρέλθει και οι συνομιλίες για την κατανομή του χώρου με τους μεμονωμένους αμπελουργούς, κοινές συμμετοχές, εισαγωγείς και εξαγωγείς καθώς και με προμηθευτές οινοπνευματωδών ποτών βρίσκονται σε εξέλιξη. Έξι μήνες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης είναι ήδη εμφανές ότι η ProWein 2023 θα συνεχίσει την ιστορία επιτυχίας των τελευταίων 28 ετών και θα τονίσει για άλλη μια φορά τον ηγετικό του ρόλο ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική έκθεση στον κόσμο για κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά.

«Το διεθνές φάσμα προϊόντων στην ProWein είναι μοναδικό και προσφέρει σε επαγγελματίες από το λιανικό εμπόριο τροφίμων, το ειδικό λιανικό εμπόριο, τη γαστρονομία και την εστίαση τη μοναδική ευκαιρία να συλλέξουν ολοκληρωμένες πληροφορίες, να αναζητήσουν και να παραγγείλουν νέες τάσεις. Το μοναδικό σημείο πώλησης της ProWein είναι πάνω από όλα το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο διεθνότητας από την πλευρά της προσφοράς και της ζήτησης», δήλωσε ο Michael Degen, Εκτελεστικός Διευθυντής της Messe Düsseldorf. Περισσότεροι από 6.000 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες θα παρουσιάσουν τις σειρές τους σε 13 αίθουσες.

Ποιος θα είναι στην ProWein 2023;

Σχεδόν όλα τα αμπελουργικά έθνη θα εκπροσωπηθούν στην ProWein 2023. Η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Νότια Αφρική, που δεν είναι παρόντες στη φετινή εμπορική έκθεση λόγω του Covid θα παρουσιαστούν και πάλι με κοινά περίπτερα. Παρόντες θα είναι και άλλα κράτη ή περιοχές του εξωτερικού, όπως η Αργεντινή, η Χιλή, η Κίνα και οι ΗΠΑ με την Καλιφόρνια. Τα ευρωπαϊκά έθνη κρασιού είτε εκπροσωπούνται από αναπτυσσόμενες περιοχές, μεμονωμένους αμπελουργούς ή συνεταιρισμούς αμπελουργών θα συμμετάσχουν επίσης στην ProWein: Γερμανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Αυστρία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ισπανία, Ουγγαρία και πολλά άλλα έθνη της Ανατολικής Ευρώπης όπως Γεωργία, για να αναφέρουμε μόνο την πρώτη δεκάδα.

ProWein: διαμορφώνει το σκηνικό για τις επωνυμίες

Με την ιδέα της επαγγελματικής εμπορικής έκθεσης ειδικού ενδιαφέροντος και την υψηλή διεθνή απήχηση από την πλευρά των επισκεπτών, η ProWein είναι η ιδανική πλατφόρμα για μάρκες, παραγωγούς, μεγάλους εμπόρους κρασιών και εισαγωγείς από όλο τον κόσμο όπως Allegrini Estates, Constellation Brands, Enobis, Fratelli Martini , Henkell Freixenet, Les Grands Chais de France, Mack & Schühle, Penfolds, Semper idem Underberg, Schlumberger, Familia Torres και το VDP.

ProWein & ProWein World: Ένα ισχυρό δίκτυο

Η ProWein 2022 έκανε μια εντυπωσιακή επιστροφή μετά το αναγκαστικό διάλειμμα λόγω της πανδημίας. Η μορφή πρόσωπο με πρόσωπο με την προσωπική ανταλλαγή, τις ζωντανές γευσιγνωσίες και ένα ολοκληρωμένο βοηθητικό πρόγραμμα ειδικών είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα βασικά δεδομένα της ProWein 2022: Με 5.724 εκθέτες από 62 χώρες και περισσότερους από 38.000 εμπορικούς επισκέπτες από 145 χώρες, ήταν το κεντρικό γεγονός της βιομηχανίας και η διεθνής επιχειρηματική πλατφόρμα το 2022. Η ProWein ξεκίνησε το 1994 με 321 εκθέτες από οκτώ χώρες και έφτασε στο προκαταρκτικό αποκορύφωμά του στην 25η επέτειό του το 2019 με 6.900 εκθέτες από 64 χώρες και 61.560 επισκέπτες από 143 έθνη.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.