Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο πρωταγωνιστής του NBA James Harden βάζει τρίποντο και στο κρασί

Ο σούπερ σταρ του NBA και το fashion icon συνεργάζεται με την Jam Shed Wines για να δημιουργήσουν το J-Harden x J-Shed California Cabernet.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Η ομάδα κρασιού του ΝΒΑ απέκτησε έναν άλλο μεγάλο σταρ: τον James Harden. Ο σούτινγκ γκαρντ των Philadelphia 76ers και 10 φορές All-Star του NBA ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Jam Shed Wines για την κυκλοφορία ενός Cabernet Sauvignon και κόκκινου μείγματος Καλιφόρνια.

Ο διάσημος γενειοφόρος κάτοικος της Καλιφόρνια, 32 ετών, λέει ότι τα ομαδικά δείπνα και τα παιχνίδια με κάρτες τον βοήθησαν να γίνει λάτρης του κρασιού (Οι συμπαίκτες του Harden’s Houston Rockets περιλάμβαναν αφοσιωμένους λάτρεις του κρασιού Carmelo Anthony και Chris Paul. Λέσχη κρασιού Société du Vin). Ο Harden μάλιστα αναφέρει, ότι σκέφτεται τις επιχειρηματικές ευκαιρίες για το κρασί εδώ και μερικά χρόνια και τελικά τράβηξε το έναυσμα με το Jam Shed, μέρος του χαρτοφυλακίου κρασιών Accolade της Αυστραλίας, για να δημιουργήσει το εμπορικό σήμα J-Harden x J-Shed.

«Η J-Shed είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στην Ευρώπη και πιστεύω ότι μέσω αυτής της συνεργασίας, το κρασί J-Harden μπορεί να γίνει μία από τις κορυφαίες μάρκες ξεκινώντας από τις ΗΠΑ και πέραν αυτής», σημείωσε ο Harden σε πρόσφατη δήλωση του. «Είναι θέμα των ανθρώπων και η Accolade και η J-Shed έχουν απίστευτους οινοποιούς και μια ομάδα για να το κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο».

«Ξεκινήσαμε να μιλάμε με την ομάδα του James πριν από περίπου ένα χρόνο», δήλωσε ο Enrique Morgan, διευθύνων σύμβουλος της Accolade για την Αμερική. «Το έργο προχώρησε εξαιρετικά γρήγορα και ο James συμμετείχε σε κάθε βήμα της διαδρομής, από την κατεύθυνση της συσκευασίας μέχρι το προφίλ του κρασιού μέχρι την τελική επιλογή του τελικού μείγματος». Η Morgan αναμένει να κυκλοφορήσει 100.000 θήκες J-Harden x J-Shed (17 $ ανά φιάλη) μέσα σε ένα χρόνο.

Η ετικέτα είναι το κεντρικό γήπεδο για τον Harden, και είναι ένα μεγάλο μέρος του πώς σχεδιάζει να ξεχωρίσει στα ράφια λιανικής. Η ετικέτα J-Harden διαθέτει την εμβληματική γενειοφόρο σιλουέτα του σε ένα έντονα χρωματισμένο λουλουδάτο μοτίβο. «Θέλω η ετικέτα μου να έχει swag και να ξεχωρίζει και θέλω να ταιριάζει με την προσωπικότητά μου, ώστε όταν την βάλετε δίπλα σε άλλα κρασιά, να σκάει ωραία», λέει το fashion icon του NBA. «Το δεύτερο στάδιο θα είναι να ερωτευτείτε και την γεύση του…».

 

ΠΗΓΗ: winespectator.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.