Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο θρύλος του NBA Dwyane Wade ενισχύει την κορυφαία επιτροπή έρευνας κρασιού στο UC Davis

O σούπερ σταρ του NBA Dwyane Wade έγινε μέλος του Executive Leadership Board για το Τμήμα Αμπελουργίας και Οινολογίας στο UC Davis.

του Ζήση Πανάγου

“Όλοι οι νέοι ηγέτες του διοικητικού συμβουλίου μας έχουν πραγματικά μοναδικές δεξιότητες για να βοηθήσουν το τμήμα να επιτύχει τους στρατηγικούς μας στόχους”, δήλωσε ο David Block καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Αμπελουργίας και Οινολογίας.

«Φέρνουν εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας, πάθος για διαφοροποίηση της βιομηχανίας και διασφάλιση ότι οι μαθητές λαμβάνουν εξαιρετική εκπαίδευση και εκπληκτική καριέρα και πάθος για το κρασί. Τα προηγούμενα και τα σημερινά μέλη θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο διδασκαλίας, έρευνας και συνεχούς εκπαίδευσης για τη βιομηχανία », πρόσθεσε.

Ο Wade, ο οποίος είναι τρεις φορές πρωταθλητής NBA και 13 φορές NBA All-Star, είναι επίσης συνιδρυτής του Wade Cellars στην Napa Valley.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενώσω τις δυνάμεις μου με το UC Davis για να στηρίξω τις προσπάθειές τους να φέρουν μεγαλύτερη ποικιλομορφία στη βιομηχανία κρασιού και να την κάνουν πιο περιεκτική», δήλωσε ο Wade. Επίσης συμπλήρωσε ότι: «Το κρασί είναι για όλους και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους συναδέλφους μου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη δημιουργία ουσιαστικών και σημαντικών αλλαγών. Μαζί ελπίζουμε να φτάσουμε και να εμπνεύσουμε την κοινότητά μας να ακολουθήσει καριέρα στη βιομηχανία κρασιού, δημιουργώντας ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μονοπάτι για την επίτευξη αυτών των ονείρων ».

Το 2012, το Τμήμα Αμπελουργίας και Οινολογίας του UC Davis καθιέρωσε το έργο Broadening Horizons, με βασικό στόχο να αυξήσει τον αριθμό των υποεκπροσωπούμενων φοιτητών που ακολουθούν σταδιοδρομία σε όλα τα μέρη της βιομηχανίας σταφυλιών και κρασιού.

Ως αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, το τμήμα αποκάλυψε ότι το ποσοστό των υποεκπροσωπούμενων φοιτητών που εγγράφηκαν έχει αυξηθεί από 10% σε 25%. Κάτι που μεταφράζεται ως μία τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση.

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.