Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Οινοποιείο συγκεντρώνει 500.000 δολάρια για να βοηθήσει φοιτητές να μπουν στο κολλέγιο

Η εταιρεία κρασιού της Napa Valley Vida Valiente συγκέντρωσε 535.000 δολάρια στην πρώτη της ετήσια δημοπρασία, που διοργανώθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα για φοιτητές πρώτης γενιάς χαμηλού εισοδήματος στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ της Καλιφόρνια.

Επιμέλεια: Ζήσης Πανάγος

Το Ίδρυμα Vida Valiente χρηματοδοτείται εν μέρει από το εμβληματικό κρασί του οινοποιείου Napa Valley ένα μείγμα Cabernet Sauvignon που ονομάζεται The Movement, που δημιούργησε ο οινοποιός Sam Kaplan.

Το κρασί πωλείται στα 250 $ το μπουκάλι και 100 $ από κάθε πώληση φιάλης στέλνονται απευθείας στο Vida Valiente Foundation.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, το ίδρυμα έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια από την ίδρυσή του το 2021, το οποίο υποστηρίζει επί του παρόντος την πρώτη του τάξη με 33 χαμηλού εισοδήματος φοιτητές του Στάνφορντ για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

«Είμαστε βαθιά ταπεινωμένοι και ικανοποιημένοι για όσα κατάφερε η Vida Valiente το περασμένο Σαββατοκύριακο», δήλωσε η Susana Cueva Drumwright, Διευθύνουσα Σύμβουλος και συνιδρυτής του Vida Valiente Foundation. «Ήταν συναρπαστικό να κάνω ντεμπούτο όχι μόνο μια παγκόσμιας κλάσης ετήσια οινική εμπειρία, αλλά και να δημιουργήσω έναν ετήσιο κύκλο προσφοράς που θα έχει διαρκή αντίκτυπο σε δεκάδες, σύντομα εκατοντάδες και τελικά χιλιάδες χαμηλού εισοδήματος φοιτητές πρώτης γενιάς.»

Η αμπελουργός της Napa Valley είναι η πρώτη γενιά κόρη μεταναστών από τη Νότια Αμερική. Αυτή και ο σύζυγός της Hayes Drumwright δημιούργησαν τόσο το οινοποιείο Vida Valiente όσο και το ίδρυμά του για να υποστηρίξουν μαθητές με παρόμοιο υπόβαθρο.

«Οι μελετητές μας Vida Valiente επιμένουν στα απαιτητικά χρονοδιαγράμματα, εγκαταλείποντας τις κοινότητές τους για πρώτη φορά, ενώ, σε πολλές περιπτώσεις, ανησυχούν συνεχώς για το πώς θα τα βγάλουν πέρα ​​οικονομικά οι οικογένειές τους χωρίς τη βοήθειά τους», είπε η Cueva Drumwright στην ομιλία καλωσορίσματος στη δημοπρασία. «Η οικονομική μας υποστήριξη έχει δημιουργηθεί για να επιτρέπει στους φοιτητές να μην ανησυχούν για την εργασία τους, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στις σπουδές τους».

Τέλος, ο σύζυγος Hayes Drumwright πρόσθεσε: «Με τα $500.000 που συγκεντρώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός από τα αυτοσυντηρούμενα κεφάλαια από τα κρασιά μας, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε 100 μαθητές τα επόμενα δύο χρόνια».

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Οι μικρές ποσότητες, οι premium τιμές και η γενική έλλειψη γνώσης σχετικά με την οινική κουλτούρα της χώρας συνθέτουν τις προκλήσεις του Καναδά.

REPORTS

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον αμπελοοινικό τομέα που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κλιματική κρίση και την τις μεταβαλλόμενες τάσεις των καταναλωτών πραγματοποιήθηκε στις...

REPORTS

Το ιστορικό Hôtel de Paris Monte-Carlo του Μονακό για να γιορτάσει την 150ή επέτειο λειτουργίας του λανσάρει ένα κονιάκ από σπάνιες σοδειές σταφυλιών και...

REPORTS

Το οικογενειακό οινοποιείο από την περιοχή Penedès της Ισπανίας, το ξακουστό Familia Torres ξαναπήρε την πρώτη θέση στην λίστα με το «Πιο Θαυμαστό Σήμα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

REPORTS

Οι λάτρεις του κρασιού της Βουργουνδίας μπορεί να έχουν περισσότερες επιλογές, αφού οι δύο τελευταίες σοδειές βοήθησαν στην αναπλήρωση των αποθεμάτων στα κελάρια των...

REPORTS

Το πρώτο βήμα μιας συντονισμένης προσπάθειας ώστε να ενισχυθεί η παρουσία των ελληνικών κρασιών στην αλβανική αγορά η οποία, επί του παρόντος, είναι ισχνή,...

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...