Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Vanessa Conlin MW νέα επικεφαλής λιανικής πώλησης κρασιού στον οίκο Sotheby’s

Ο οίκος Sotheby’s διόρισε τη Vanessa Conlin MW ως τη νέα παγκόσμια επικεφαλής λιανικής πώλησης κρασιού, για να ενισχύσει την επιχείρηση κρασιού του οίκου δημοπρασιών και να επιβλέπει το ψηφιακό περιεχόμενο και τη στρατηγική της κοινότητας.

Αρχικά, η Conlin ήταν προηγουμένως υπεύθυνη για την επιμέλεια και το περιεχόμενο ως επικεφαλής οίνου στην Wine Access, μια εταιρεία λιανικής πώλησης κρασιών για ηλεκτρονικό εμπόριο απευθείας στον καταναλωτή που ήταν ο επίσημος συνεργάτης του The Michelin Guide. Πριν από αυτό ήταν διευθύντρια πωλήσεων και φιλοξενίας στο Napa’s Dana Estates και εργάστηκε ως διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Arietta Wines, καθώς και αγοραστής κρασιού για δύο εξέχοντες λιανοπωλητές κρασιού στο Μανχάταν και Διευθυντής κρασιού για ένα κρασί με έδρα το Μανχάταν. Ενώ, απέκτησε και την πιστοποίηση Sommelier και διορίστηκε Masters of Wine το 2020.

Έπειτα, ο οίκος Sotheby’s τόνισε ότι θα φέρει έναν ισχυρό συνδυασμό εμπειρίας στην προμήθεια και την επιμέλεια των καλύτερων κρασιών του κόσμου και το επιχειρηματικό πνεύμα και τη δημιουργική νοοτροπία στο νέο ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Sotheby’s Wine ξεκίνησε τη λιανική της δραστηριότητα το 2010 και διαθέτει κατάστημα λιανικής που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Sotheby’s στη Νέα Υόρκη και στο Χονγκ Κονγκ, καθώς και ηλεκτρονικό εμπόριο στη διεύθυνση www.sothebyswine.com.

Ο Josh Pullan, επικεφαλής του Global Luxury Division του Sotheby’s καλωσόρισε την Conlin, σημειώνοντας ότι η ιδιότητά της ως Master of Wine ενίσχυσε τη δέσμευση της Sotheby να προάγει την κορυφαία τεχνογνωσία και γνώση της αγοράς. «[Είναι] ιδιαίτερα σπάνιο όταν συνδυάζεται με τις ψηφιακές της δεξιότητες και την τεχνογνωσία της λιανικής», είπε. «Μας ενώνει κατά τη διάρκεια μιας εκρηκτικής περιόδου ανάπτυξης στο τμήμα Luxury μας και είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσει τις πρωτοβουλίες λιανικής και τη θέση μας στον κλάδο του κρασιού σε νέα ύψη».

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από ένα ρεκόρ συνολικών πωλήσεων για τον οίκο δημοπρασιών το 2022, ο οποίος είδε τις δημοπρασίες Wine & Spirits να καταρρίπτουν το προηγούμενο έτος ρεκόρ του κατά 20%, φτάνοντας τα 158 εκατομμύρια δολάρια, από 132 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο έτος.

«Η Sotheby’s Wine & Spirits ηγείται της αγοράς με την πιο επιτυχημένη ομάδα δημοπρασιών κρασιού, η οποία όταν συνδυάζεται με τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την προώθηση νέων συλλεκτικών εμπειριών σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μια ισχυρή τροχιά περαιτέρω ανάπτυξης», σημείωσε ο ίδιος.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.