Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η ProWein διορίζει νέο διευθυντή πριν από την έκθεση του 2023

Η ProWein ανακοίνωσε τον διορισμό νέου διευθυντή ενόψει της έκθεσης του 2023 μετά την αποχώρηση του πρώην επικεφαλής της ProWein, Bastian Mingers, τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Ο νέος διευθυντής, ονόματι Peter Schmitz εργάζεται στον διοργανωτή της ProWein, Messe Düsseldorf, από το 1987, και πρόσφατα ήταν διευθυντής διεθνών συμβάσεων/Επίσημων Συμμετοχών στον όμιλο, που τον είδε να αναλαμβάνει την ευθύνη για τις συμβάσεις του για πελάτες του κοινού καθώς και για συμμετοχές σε εμπορικές εκθέσεις στο εξωτερικό.

Θα αναλάβει το ρόλο του διευθυντή για την ProWein την 1η Φεβρουαρίου 2023 και θα αναλάβει και τον ρόλο του «περιστασιακού» Michael Degen, ο οποίος είναι εκτελεστικός διευθυντής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Messe Düsseldorf, και διοικεί την ProWein σε προσωρινή βάση από τότε που ο Mingers εξέφρασε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τη θέση του ως διευθυντής του ProWein τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Ο Schmitz, ο οποίος είναι 58 ετών, μίλησε για την νέα του θέση και είπε. «Είμαι απόλυτα παθιασμένος με τη δικτύωση με ανθρώπους και τη διατήρηση επιχειρηματικών σχέσεων σε όλο τον κόσμο. Αυτό ακριβώς είναι το ProWein και χαίρομαι που μπορώ να συνεισφέρω εδώ τη μακροχρόνια εμπειρία μου».

Ξεκινώντας το 1994 με 321 εκθέτες και περίπου 1.500 επισκέπτες, η ProWein εξελίχθηκε σε μια έκθεση με περισσότερους από 6.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο. Από το 2013, το ProWein στο Ντίσελντορφ έχει συμπληρωθεί από πολυάριθμες διεθνείς δορυφορικές εκδηλώσεις, ξεκινώντας από το ProWine Shanghai, ακολουθούμενο από το ProWine Singapore, το ProWine Hong Kong, το ProWine Mumbai και το ProWine Sao Paulo. Το τελευταίο μέλος της διεθνούς οικογένειας ProWein είναι το ProWine Tokyo. Η επόμενο ProWein στο Ντίσελντορφ θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2023.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το ΥΠΑΑΤ προωθεί και υποστηρίζει μέσω προγραμμάτων και συντονισμένων δράσεων το σύνολο των αμπελουργών και των οινοποιών με στόχο να αντιμετωπισθεί η δύσκολη χρονιά...

REPORTS

Οι μικρές ποσότητες, οι premium τιμές και η γενική έλλειψη γνώσης σχετικά με την οινική κουλτούρα της χώρας συνθέτουν τις προκλήσεις του Καναδά.

REPORTS

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον αμπελοοινικό τομέα που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κλιματική κρίση και την τις μεταβαλλόμενες τάσεις των καταναλωτών πραγματοποιήθηκε στις...

REPORTS

Το ιστορικό Hôtel de Paris Monte-Carlo του Μονακό για να γιορτάσει την 150ή επέτειο λειτουργίας του λανσάρει ένα κονιάκ από σπάνιες σοδειές σταφυλιών και...

Διαβάστε επίσης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.