Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η FlyWithWine λανσάρει βαλίτσες φτιαγμένες για μπουκάλια κρασιού

Η FlyWithWine, μια νέα εταιρεία βαλιτσών κρασιού από τις ΗΠΑ, που έχει εφεύρει έναν τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να ταξιδεύουν με ασφάλεια με πολλά μπουκάλια κρασιού.

Eπιμέλεια: Ζήσης Πανάγος

Μιλώντας στην επιχείρηση ποτών στο TFWA World Exhibition & Conference στις Κάννες και αυτή την εβδομάδα, ο συνεργάτης της FlyWithWine, Ryan Neergaard, είπε: «Αυτή είναι βασικά μια βαλίτσα με κρασί που μπορεί να ελεγχθεί σε ένα αεροπλάνο. Η βάση, και ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία της εταιρείας, ήταν ότι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν να επισκεφτούν ένα οινοποιείο είναι ακριβό αν θέλουν να πάρουν το κρασί μαζί τους».

Ενώ, στην συνέχεια ο ίδιος εξήγησε: «Για κάποιον που πηγαίνει σε μερικά διαφορετικά οινοποιεία και παίρνει αυτό το σπίτι, είναι ουσιαστικά σε θέση να εξοικονομήσει την αξία του κόστους της βαλίτσας σε ένα ταξίδι».

Ο λόγος που η ιδέα είναι καινοφανής όσο και χρήσιμη είναι τα οφέλη πολλαπλών χρήσεων από την ύπαρξη μιας βαλίτσας που είναι ειδικά για μπουκάλια. Ο Neergaard επεσήμανε ότι «διεθνώς, για τους ανθρώπους που έρχονται από την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ευρώπη, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική – όλοι αυτοί οι άνθρωποι σε ένα μόνο ταξίδι θα εξοικονομήσουν αρκετά ώστε να αξίζει η βαλίτσα» και έδειξε πώς «όλα τα ένθετα μπορούν να βγουν έξω επίσης, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονική βαλίτσα. Μπορείτε να βάλετε οποιονδήποτε συνδυασμό δύο, τεσσάρων, έξι, οκτώ, δέκα ή δώδεκα μπουκαλιών σε αυτή.»

Έπειτα, ο Neergaard τόνισε πώς το FlyWithWine ανταποκρινόταν σε μια ανάγκη, όχι μόνο για οινόφιλα, αλλά για οινοποιεία καθώς και για ανθρώπους που ήθελαν απλώς να προστατεύσουν τα σπάνια μπουκάλια τους από το να χτυπηθούν σε αεροσκάφος ή σε ταξίδι, αποκαλύπτοντας ότι τα μηνύματα αειφορίας ήταν επίσης στο καρδιά της εφεύρεσης και παρουσίασε μια σειρά από θήκες που θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά ποτηριών καθώς και για την έκχυση κρασιού για πικνίκ ή κατά τη διάρκεια αθλητικών εκδηλώσεων για τη μείωση των απορριμμάτων.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι: «Ακούς πολλά για τη βιωσιμότητα στις μέρες μας και η βιομηχανία κρασιού είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους σπατάλη χαρτονιού και μονωμένων προϊόντων για να μπορεί να πουλάει. Για να στείλετε κάτι, πρέπει να έχετε φελιζόλ στο εσωτερικό και όμως αυτό είναι κάτι που αγοράζετε μία φορά και μετά το χρησιμοποιείτε ένα εκατομμύριο φορές και μειώνει πραγματικά το αποτύπωμα άνθρακα από πολλά από αυτά τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε τακτική βάση .»

Οι θήκες FlyWithWine είναι διαθέσιμες σε μια σειρά από στυλ και επί του παρόντος παρουσιάζονται σε προεπισκόπηση σε λιανοπωλητές, αγοραστές και ενδιαφερόμενα οινοποιεία σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τα Οινοποιεία Boutari υποστήριξαν για δεύτερη χρονιά τον θεσμό των “Χρυσών Σκούφων”, την κορυφαία διοργάνωση γαστρονομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι προσκεκλημένοι είχαν...

REPORTS

Για ακόμα μία χρονιά το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης συμμετέχει στην Εθνική Δράση «Ανοικτές Πόρτες» στα Οινοποιεία της Ελλάδας, η οποία θα λάβει χώρα το...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στις 20.00 στο The Met Hotel, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, θα γίνουν δοκιμές οίνων στα τύφλα.

REPORTS

Ιδιαίτερο το γεωφυσικό ανάγλυφο της Σάμου με τις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, επιβλητικούς ορεινούς όγκους, χωριά-αετοφωλιές και κατοίκους εργατικούς που αγαπούν την καλλιέργεια του...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η Σταυρούλα Κουράκου-Δραγώνα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κρασιού έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια μεγάλη συγγραφική παρακαταθήκη γύρω από τα ζητήματα...

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

REPORTS

To Οινοποιείο Ιδαία με χαρά παρουσιάζει τις νέες ετικέτες των «ΙΔΑΙΑ CLASSICS» ενός λευκού και ενός ερυθρού, που αποτελούν την κλασική σειρά κρασιών του...

REPORTS

Το οικογενειακό οινοποιείο από την περιοχή Penedès της Ισπανίας, το ξακουστό Familia Torres ξαναπήρε την πρώτη θέση στην λίστα με το «Πιο Θαυμαστό Σήμα...