Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Chivas προωθεί τη νέα σειρά με φινίρισμα βαρελιού από το Chateau Margaux

Η Chivas Regal πρόσθεσε μια έκφραση περιορισμένης έκδοσης στη σειρά Chivas 18 Wine Cask Series, η οποία παλαίωσε σε βαρέλια του Chateau Margaux.

Επιμέλεια: Ζήσης Πανάγος

Το Chivas Retail 18 Years Old Margaux Cask Finish Edition είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό λιανικό εμπόριο.

Ο χρόνος φινιρίσματος που δαπανάται στα βαρέλια κρασιού Grand Cru Margaux λέγεται ότι δίνει στο Chivas 18 ουίσκι επιπλέον νότες κόκκινων φρούτων και «λεπτή» γλυκύτητα.

Το ανάμεικτο σκωτσέζικο ουίσκι έχει εμφιαλωθεί σε 48% ABV και θα πωλείται στα 137 δολάρια ΗΠΑ.

Παράλληλα, η Liya Zhang, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ στην Pernod Ricard Global Travel Retail, δήλωσε: «Βλέπουμε μια ισχυρή τάση για premiumization στο κανάλι και αυτή η νέα σειρά ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το τμήμα.»

«Ελπίζουμε ότι οι αγοραστές θα ενθουσιαστούν όσο εμείς με αυτές τις περιορισμένες εκδόσεις, οι οποίες συνδυάζουν την εμβληματική τέχνη της Chivas με κάτι λίγο διαφορετικό και ιδιαίτερο.

«Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του μπουκαλιού προσθέτει στην οικογένεια και τους αγαπημένους ή απλώς περιποιείται τον εαυτό τους.»

Τον περασμένο μήνα, το Chivas Regal, ιδιοκτησίας Pernod Ricard, συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια της K-pop Lisa για να σχεδιάσουν ένα μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης. Τον ίδιο μήνα, η συνεργασία αναπτύχθηκε περαιτέρω καθώς ο Chivas και η Lisa συνεργάστηκαν σε μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Τέλος, η Chivas Brothers, ο σκωτσέζικος βραχίονας ουίσκι της Pernod Ricard, σημείωσε καθαρή αύξηση πωλήσεων 25% για το οικονομικό έτος 2022.

 

ΠΗΓΗ: thespiritsbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.