Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Έρχεται το «Straight Talk», ένα νέο Podcast από το Wine Spectator

Με οικοδεσπότη τον James Molesworth του Wine Spectator, το ντεμπούτο του επεισοδίου Straight Talk περιλαμβάνει μια αποκλειστική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τους οινοποιούς της Νάπα Thomas Rivers Brown, Andy Erickson και Helen Keplinger.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Το Wine Spectator κάνει το ντεμπούτο του στην κατηγορία podcast με την κυκλοφορία του Straight Talk with Wine Spectator, ενός νέου podcast που διατίθεται αποκλειστικά στο WineSpectator.com/podcast. Με οικοδεσπότη τον αρχισυντάκτη και σκηνοθέτη ειδικών έργων James Molesworth, κάθε επεισόδιο θα αναδεικνύει θέματα που παρουσιάζονται στα πιο πρόσφατα τεύχη του περιοδικού Wine Spectator.

Βασιζόμενο στην επιτυχία της σειράς Straight Talk Instagram Live του Wine Spectator, το podcast Straight Talk κάνει το ντεμπούτο του με μια μεγάλη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τους βραβευμένους οινοποιούς Napa Cabernet Thomas Rivers Brown (Schrader Cellars, Rivers Marie), Andy Erickson (Favia, Dalla Valle, Mayacamas ) και Helen Keplinger (Grace Family, Keplinger). Ο Molesworth τους ρωτά για τους πρόσφατους τρύγους, τις πυρκαγιές του 2020, τη διαμάχη σχετικά με την πώληση οικογενειακών οινικών κτημάτων σε εταιρικούς επενδυτές, την εξισορρόπηση των αναγκών των οικογενειακών οινοποιείων τους με εκείνες των μεγάλων πελατών τους και πολλά άλλα.

Κάθε επεισόδιο θα περιλαμβάνει επίσης συνομιλίες με τον αρχισυντάκτη του Wine Spectator, Mitch Frank και τον διευθυντή podcast, Rob Taylor, σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις της βιομηχανίας και θέματα κρασιού, καθώς και μια επίσκεψη από τον μυστηριώδη και αγαπημένο μας εμπειρογνώμονα για συμβουλές κρασιού Dr. Vinny (ανώτερη συντάκτρια MaryAnn Worobiec).

«Έχει περάσει πολύς καιρός από τις μέρες μου στο ραδιόφωνο στο κολέγιο», γέλασε ο Molesworth, «αλλά είμαι ενθουσιασμένος που ξαναβρίσκομαι μπροστά σε ένα μικρόφωνο και έχουμε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα podcast που ελπίζουμε ότι θα το κάνουν τόσο οι γνώστες του κρασιού όσο και οι νεοφερμένοι. απολαμβάνω. Τα επεισόδια θα δώσουν στους ακροατές πρόσβαση σε αποκλειστικές συνεντεύξεις και πρόσθετο περιεχόμενο που βελτιώνει την εμπειρία ανάγνωσης του περιοδικού. Δίνουμε ζωή στις σελίδες του περιοδικού με έναν νέο τρόπο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος.»

«Όταν άκουσα το πρώτο επεισόδιο, η μόνη μου ερώτηση ήταν «Πόσο σύντομα μπορείς να κάνεις περισσότερα;» είπε ο αρχισυντάκτης και εκδότης του Wine Spectator, Marvin R. Shanken. «Το podcast Straight Talk είναι απαραίτητο να ακούσει οποιοσδήποτε στον κλάδο του κρασιού και παρέχει στους καταναλωτές μια προσωπική σύνδεση με το εξειδικευμένο προσωπικό γευσιγνωσίας μας που κανένα άλλο μέσο ή podcast δεν μπορεί να προσφέρει».

 

ΠΗΓΗ: winespectator.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.